maciej762 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Siema, szukam drugiego roweru. Typowa szosa raczej nie jest dla mnie. Godzinne kręcenia asfaltami rzadko mnie kręca. Wpadły mi w oko takie 2 rowerki, oba fuji. Pozwoliły by czasem wpaść na równą leśną ścieżkę a i czasem przelecieć się amatorsko szosą nabijając kilometry. Co sądzicie? Bardziej interesuje mnie ten tańśzy, nie ukrywam. Mam 190/90 cm nogi i 100kg wagi- wskazana solidna rama. http://olx.pl/oferta/rower-fuji-feather-cx-1-1-28-sora-okazja-CID767-IDef8wZ.html#92805b2537 I droższy cyclocross 1,5: http://olx.pl/oferta/fuji-cyclocross-1-5-na-shimano-105-rozmiar-l-CID767-IDdRrYr.html#92805b2537 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mismic Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Wątpliwy wydaje mi się ten tańszy. Po pierwsze: napęd, pomijając że brudny, wygląda na zajechany i rychło wymiana go czeka. Po drugie: Sora to dwie klasy niżej niż 105. A po trzecie: kiedy ktoś pisze "co ciekawe rower stworzony również w ciężkie warunki jazdy zwany Hybrydą", "przerzutka przód Shimano OVAL", to zaczynam się zastanawiać czy aby na pewno sprzedający rower i użytkownik roweru to jedna i ta sama osoba. Ten drugi natomiast - całkiem całkiem. Obecna kolekcja, zużycie znikome, wszystko jeszcze błyszczy, osprzęt niezły i rozmiarowo powinien Ci też podejść. Mnie się podoba. Sam bym się pokusił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Przepiękny jest ten na 105, zakochałem się...Wracając na ziemię bo i tak za duży na mnie to wydaję się być dobrą okazją bo sugerując się tymi zdjęciami powiedziałbym, że można go odwiesić na sklepową półkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ile warto za niego zapłacić? Są nowe na internetach za 3999. Sądzę więc, że można jeszcze ugrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Hhmmmm, ile warto za niego zapłacić..? Jak najmniej! Spróbuj utargować do równej sumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.