BruceWayne Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Witam Co będzie lepszym zakupem i np dlaczego? KROSS Hexagon X4 2015 KROSS Hexagon X6 2014 ? Z góry wielkie dzięki za podpowiedź! 5
grande1970 Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 oba takie same, jaki byś nie wybrał to niczym wiele się nie różnią, oba mają kiepskie przerzutki, kiepskie uginacze, podstawowe korby i jakieś zwalniacze, już lepiej kands avangarde lub odpowiednik z lazaro, pomimo że to crossy to mają podobną cenę i lepszy osprzęt co w efekcie będzie przyjemniejsze w użytkowaniu
Marcin9 Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 Budżet? Wzrost? Długość nogi? Jak będzie używany rower?
BruceWayne Napisano 4 Marca 2016 Autor Napisano 4 Marca 2016 Te co wypisałem znalazłem do 1400..i raczej nie chciałbym więcej..Roweru bym używał na dojazdy do pracy i jakieś wypady za miasto..bez jakiś ekstremalnych podróży.. 171 cm i ok 77cmZ używanymi mam troche niemiłe doświadczenie.. oba takie same, jaki byś nie wybrał to niczym wiele się nie różnią, oba mają kiepskie przerzutki, kiepskie uginacze, podstawowe korby i jakieś zwalniacze, już lepiej kands avangarde lub odpowiednik z lazaro, pomimo że to crossy to mają podobną cenę i lepszy osprzęt co w efekcie będzie przyjemniejsze w użytkowaniu LAZARO GENERATION V2?
grande1970 Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 jak nie chcesz jeździć w terenie to po kiego szukasz roweru pseudoterenowego ? wytłumacz bo nie rozumiem ? na takie wycieczki najlepszy będzie cross jeśli nie chcesz przepłacać za tarcze to poszukaj maestro na mniejszej ramie z vkami będzie o niebo wygodniejszy od pseudo mtb http://rowerykands.pl/rowery/124-wyprzedaz-kands-maestro-men-28-2015r.html
BruceWayne Napisano 4 Marca 2016 Autor Napisano 4 Marca 2016 Wypad za miasto to dla mnie np wjazd do lasu, który mam 100m od domu..więc będę tam dosyć często. a co z tym LAZARO GENERATION V2?
grande1970 Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 http://www.forumrowerowe.org/topic/159053-lazaro-evolution-v2-prosba-o-opinie/
Roxorloops Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 Jeszcze ewentualnie możesz poszukać cliff'ów od kellysa. Może w jakimś sklepie ostały się modele z poprzednich lat i cena będzie atrakcyjna.
BruceWayne Napisano 4 Marca 2016 Autor Napisano 4 Marca 2016 Dzięki! A jeszcze jak moge zapytać o takie rowery? KELLYS Viper 50ROWER GIANT ATX 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.