Skocz do zawartości

[rower] Na który rower się zdecydować?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Co będzie lepszym zakupem i np dlaczego?

KROSS Hexagon X4  2015

KROSS Hexagon X6  2014

?

Z góry wielkie dzięki za podpowiedź! 5

Napisano

oba takie same, jaki byś nie wybrał to niczym wiele się nie różnią, oba mają kiepskie przerzutki, kiepskie uginacze, podstawowe korby i jakieś zwalniacze, już lepiej kands avangarde lub odpowiednik z lazaro, pomimo że to crossy to mają podobną cenę i lepszy osprzęt co w efekcie będzie przyjemniejsze w użytkowaniu 

Napisano

Te co wypisałem znalazłem do 1400..i raczej nie chciałbym więcej..
Roweru bym używał na dojazdy do pracy i jakieś wypady za miasto..bez jakiś ekstremalnych podróży..;)

171 cm i ok 77cm
Z używanymi mam troche niemiłe doświadczenie..

oba takie same, jaki byś nie wybrał to niczym wiele się nie różnią, oba mają kiepskie przerzutki, kiepskie uginacze, podstawowe korby i jakieś zwalniacze, już lepiej kands avangarde lub odpowiednik z lazaro, pomimo że to crossy to mają podobną cenę i lepszy osprzęt co w efekcie będzie przyjemniejsze w użytkowaniu 

LAZARO GENERATION V2

Napisano

Wypad za miasto to dla mnie np wjazd do lasu, który mam 100m od domu..więc będę tam dosyć często.

a co z tym LAZARO GENERATION V2?

Napisano

Jeszcze ewentualnie możesz poszukać cliff'ów od kellysa. Może w jakimś sklepie ostały się modele z poprzednich lat i cena będzie atrakcyjna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...