przeeemeeq Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Siema, Chcę kupić sobie rower w okolicach 3500zł, tylko pytanie brzmi jaki będzie najlepszy w tej cenie? Rower ma być do DH/FR. Mój wzrost to 180cm i 70kg wagi. Już wcześniej pisałem posta o zakupie hardtaila za 2k, ale po przemyśleniu postanowiłem trochę dołożyć i kupić coś porządniejszego. Tamten post zaznaczyłem jako rozwiązany, mam nadzieję że moderacja nie będzie miała z tym problemu . Czekam na wasze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Ale full do DH/FR za 3500 to nie będzie nic porządnego. Za cenę która podajesz kupisz co najwyżej dobry amortyzator a gdzie reszta Chyba, że masz na myśli rower używany, to coś się pewnie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przeeemeeq Napisano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 @@SovaLTD, Tak tak, oczywiście używany A przez porządny miałem na myśli że nie będę musiał wymieniać z hardtaila na fulla po kilku mieś jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przeeemeeq Napisano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przeeemeeq Napisano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 @up Może Santa Cruz VP z boxxerem race 200mm z przodu i fox dh 5.0? Mam okazje takiego kupić za dokładnie 3,5k i nie wiem czy nie będzie to najlepszy wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 @up Może Santa Cruz VP z boxxerem race 200mm z przodu i fox dh 5.0? Mam okazje takiego kupić za dokładnie 3,5k i nie wiem czy nie będzie to najlepszy wybór. Może zamiast upować bezmyślnie, wrzuciłbyś konkretne oferty do oceny? W przypadku zakupu roweru używanego nie ma czegoś takiego jak "najlepszy wybór". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.