GameSpecU Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Witam.Muszę kupić coś, gdzie mógłbym przewozić w miarę bezpiecznie laptopa. Najważniejsze, by w ogóle się zmieścił i by cena nie przekroczyła 150-200zł.Liczę na coś oszczędnego, bo nie jestem jakoś zaopatrzony nie wiadomo jak w kasę i co najmniej z dwiema komorami(w sensie na obie strony bagażnika). No i zależy mi bardzo na czasie, więc dziękuję serdecznie za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiam SpecU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Koniecznie chcesz sakwy? Może być ciężko znaleźć coś solidnego w tej cenie w dodatku na 17". Ja osobiście używam: http://www.tvokazje.pl/dom-i-ogrod/38-plecak-do-laptopa--5901308006365.html i jestem zadowolony. 17" z trudem, ale się mieści, plecak zapewnia przyzwoita ochronę i moim zdaniem został wykonany w bardzo solidny sposób z dobrej klasy materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GameSpecU Napisano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Plecak mam idealny od Lenovo, ale z plecakiem to nie na rower niestety :/ ciężko się jedzie i pot spływa jak z.....(możecie sobie wymyśleć porównanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 W takim razie może być ciężko. Słyszałem, że Ortlieb office bag świetnie się sprawdza, ale niestety występuje stały problem z tą marką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GameSpecU Napisano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Nie chodzi mi o przystosowanie do lapka, tylko o to, żeby się zmieścił.mam coś takiego, tylko stan mi się nie bardzo podoba. Lapka mogę zabezpieczyć zawsze owijając w bąbelki albo coś http://allegro.pl/sakwa-rowerowa-podwojna-basil-mara-xl-tanio-i5854650506.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.