Kamisko Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Więc tak.. Dziś zmieniłem lancuch w rowerze kyles viper, czy jakos tak ;33. I od tego momentu podczas jazdy rower sam hamuje, znaczy zwalnia, a kiedy pedaluje do tylu przyspiesza. Sprawia to duzy problem podczas jazdy. Kolejnym zauważonym przeze mnie elementem jest to iż kiedy prowadze rower pedała same kręcą się do przodu. A kiedy jade i pedaluje do tylu rower przyspiesza i jedzie normalnym tempem. Co mam zrobić ? :/
Ychu Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Co Ty za łańcuch kupiłeś? Spróbuj na starym , jeśli będzie dobrze to może kupiłeś kierunkowy łańcuch. Nic innego mi nie przychodzi do głowy jeśli przy starym zadziała.
Root Admin Mieciu Napisano 2 Marca 2016 Root Admin Napisano 2 Marca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.