pmarszal84 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Witam; wie ktoś czy bukłaki firmy V8 są dobre? Nie używałem nigdy bukłaka, słyszałem, że firmy Camelback są super, ale ja miałbym możliwość po promocji wyrwać firmy V8. Słyszałem, że ustnik ważna rzecz, ponoć w camelbackach są super, a jak w V8? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Podaj konkretny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmarszal84 Napisano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 np. bukłak V8 tech 2l Jak ktoś poleca inny model proszę zaproponować. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Korek zamiast szyny, jak dla mnie odpada. Osobiście używam Sourca i sobie chwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branza Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Witam Właśnie zastanwiam się nad bukłakiem Camelbac Antidote i SOURCE hydration WXP. Który z nich będzie wygodniejszy do czyszczenia oraz użydkowania w czasie jeazdy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmarszal84 Napisano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Korek zamiast szyny, jak dla mnie odpada. Mógłbys objaśnić o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.