karsto1982 Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Witam. Tak jak w temacie, chcialbym poznac Wasze opiniena temat tych dwóch licznikow. Chce zakupic licznik bezprzewodowy w niewygórowanej cenie (oba sa w niemal identycznej) i chcialbym sie od Was dowiedziec, ktory byscie wybrali. Moze mial ktos z Was mozliwosc porownania tych dwóch licznikow. Zdecydowana wiekszosc opowie sie zapewne za Sigma, mialem przy innym rowerze sigme 16.12 STS i spelniala swoje zadanie. Ale w CicloSport sa 3 linie wyswietlajace dane z przejazdu i to mnie w nim zainteresowalo. Moze ktos go uzytkowal? Jak jest u niego z mocowaniem, czy jest stabilne, czy sie nie wypina jak zjedziesz z krawężnika i stabilnoscia(?), czy nie gubi sygnalu. W Sigmie 12.12 bedzie pewnie podobnie jak w 16.12 tylko mniej funkcji wiec male wyobrazenie na temat dziala Sigmy chyba mam. Dziekuje za opienie.
pietrz44 Napisano 1 Marca 2016 Napisano 1 Marca 2016 Jestem zainteresowany w tym temacie. Również szukam dobrego licznika z conajmniej 3 wyświetlanymi wierszami. Nie liczę do tego pulsu i kadencji bo nie zamierzam używać. Rozważam właśnie ww. Sigmę gdyby mi się nie udało znaleźć taniego (powiedzmy do 250 zł) licznika z większą ilością wierszy niż dwa. A znalazłem: Bryton Rider 100 - 66 $ na Amazonie - z GPS-em ale przy tym krócej działającą baterią,mam zamiar używać telefonu do nawigacji GPS więc tu mi raczej nie potrzebny. Jeśli można go wyłączyć i wtedy bateria trzyma dłużej to opcja do rozważenia. Chyba bez GPS-a nie zadziała, ale bateria 25 hrs Planet Bike Protege 9.0 9-Function Bike Computer with 4-Line Display and Temperature - około 44$ na Amazonie - w teście wypadł średnio http://www.outdoorgearlab.com/Bike-Computer-Reviews/Planet-Bike-Protege-9-0-Wireless ale ogólnie fajny. Nie rozważam A-Tech, Best i tym podobnych. Czekam na opinię i podpowiedzi.
karsto1982 Napisano 2 Marca 2016 Autor Napisano 2 Marca 2016 Witam. Ten Planet Bike Protege 9.0 wydaje sie byc ciekawy i promocyjnej cenie teraz jest na amazonie. mozna sie nim chyba zainteresowac i sprawdzic. dzieki za podpowiedz czym sie zainteresowales - zainteresuje sie i ja tym Planet Bike Protege 9.0. Pozdrawiam Daj znac jakbys tez go zakupil wczesniej. Chociaz biore jeszcze pod uwage Holux-a 260 albo 245 zalezy w jakich cenach beda.
pietrz44 Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Poproszę o linka z promocją na Planet Bike Protege 9.0
karsto1982 Napisano 3 Marca 2016 Autor Napisano 3 Marca 2016 http://www.amazon.com/Planet-Bike-9-Function-Computer-Temperature/dp/B000AO9R8C/ref=pd_sim_468_2?ie=UTF8&dpID=417JYwRkrJL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR142%2C160_&refRID=0V18KJYYRJ3FF6DARMY6 ciut taniej niz podales niecale 37 $
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.