Jacke Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisano 28 Sierpnia 2006 Amortyzator : Reba Race Rocznik : 2005 Cena : ??? Na rebie smigam juz rok. Przejechala swoje w roznych warunkach (snieg, bloto, deszcz, suchota)i niedlugo czeka ja drugi przeglad oraz zmiana oleju (normalnie kosztuje ~100). W zestawie dostalem pompke (jedynie do sl chyba sie nie dostaje). Zestaw jest z manetka Amortyzator posiada bardzo szeroki zakres regulacji dzieki dwum komorom oraz motion controll. Amortyzator mam ustawiony na 115 mm i wszystko dziala bez zarzutu. Sztywnosc jest na bardzo dobrym poziomie, luzow brak poki co. O amortyzator staram sie dbac szczegolnie. Czyszcze golenie, psikam brunoxem. Mam wrazenie ze jest wtedy bardziej wrazliwy na samym poczatku. Reasumujac jest to swietny amortyzator do xc/enduro. Jest lekki, sztywny i wytrzymaly - czego potrzeba nam wiecej? Szcerze polecam
uchmanek Napisano 1 Września 2006 Napisano 1 Września 2006 swego czasu mialem identycznego rebusa, kupionego okazyjnie za 1000pln. fenomenalny sprzet.
Rekomendowane odpowiedzi