Boldwyn Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 Hej, Rozglądam się za błotnikami - z poprzedniego roweru zostały mi mniej wiecej takie: Raptor SDS Ale w nowym koło jest dużo bliżej rury podsiodłowej i nie mogę ich dopasować tak, żeby to jakoś sensownie siedziało. Widziałem, że już parę osób polecało Velo 55 cross Czy ktoś je montował w Orkanie 4.0 2015 lub mógłby sprawdzić ile mniej więcej musi być odstępu między kołem a ramą żeby dobrze je zamontować? Ew. mógłby polecić inne, które pasowały by do tego roweru (raczej długie, jeśli się da to na całe koło a nie przykręcane pod siodełkiem)
Roxorloops Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 Pasują do większości crosówek, do orkana też będą.
chudeusz09 Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Velo nie będą na całe koło jeśli takich szukasz.
Boldwyn Napisano 2 Marca 2016 Autor Napisano 2 Marca 2016 Nie muszą być na całe, ale im dłuższe tym lepsze. Raczej bym nie chciał takich montowanych do sztycy.
ptaq1234 Napisano 16 Kwietnia 2016 Napisano 16 Kwietnia 2016 Pozwolę sobie trochę odkopać temat. Kupiłem sobie Orkana 4.0 z 2015 roku i kupiłem sobie do niego takie błotniki z prętami przykręcanymi do roweru. Mam jednak problem, gdyż żadna śruba nie chce wejść w gwinty przy kasecie. Śruby z zestawu są po prostu za duże. Czy ktoś wie jaka powinna być tam średnica śruby? Przedni błotnik został zamontowany bez problemu, śrubka elegancko wkręciła się w gwint w widelcu. Dziękuję za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.