epza Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Aby zatloczyc Green Velo jeszcze bardziej przyjezdzam z Kanady (mam juz bilet)i planuje start z Elblaga bo tak wyglada jego poczatek na na mapie. Moje pytanie, jak dostac sie z Warszawy do Elblaga albo innej miejscowosci startowej z rowerem zlozonym mam na mysli wyjetym z pudla . Pociagi szybkie odjezdzaja rano a ja laduje o 13.00 Jesli nawet przenocuje noc to czy szybsze pociagi zabiora mnie z rowerem ? A co myslicie o Polski Bus czy ten albo inny zabierze mnie z rowerem Ostatnia wersja ,przejazd z Warszawy do Elblaga,okolic z lotniska trasa ,ktora bylaby przyjazn rowerzyscie . Ostatnio pytanie czy myslicie ,ze w lipcu bedzie mozna dostac Pudlo w sklepie w Warszawie bo tam bede musial spakowac rower w droge powrotna . Air Canada nie bierze rowerow bez pudla jest to niesamowity bol przy ladowaniach w duzych miastach. w Nowej Zelandii ,Islandii podjezdzaja busy z przyczepami I wioza na camping to jest bez bolu Dziekuje bardzo za jakiekkolwiek sugestie Sam rowniez szukam na Google ale wiadomo praktyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 (edytowane) http://greenvelo.pl/portal/pl/jak_dojechac_na_szlak tutaj poszperaj może coś się pojaśni . w lecie z pudłami w sklepie nie powinno być kłopotu , sprzedają rowerów na tony i pewnie jeszcze się ucieszą że się pozbywają problemu. jeżeli chcesz zaczynać z Elbląga to moim zdaniem najszybciej będzie śmignąć z Warszawy do Gdańska PKP EIP ( czas ok. 3h, cena biletu w 2 kl. ok . 125-150 zł plus bilet za rower) a z Gdańska do Elbląga szlakiem R-10 (ok 100 km powinno wyjść) Edytowane 28 Lutego 2016 przez gdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epza Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Halo "Gdy",Dziekuje za link ,fajne mapki I info Sugestia dojechania do Gdanska a potem do Elblaga bardzo pomocna , Tak na marginesie to wyjazd z duzych miastach ,stopem czy rowerem ,zawsze jest doswiadczeniem Dziekuje Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi