Skocz do zawartości

[spodnie] długie budżetowe z wkładką.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy jest ktoś na czasie w bieżącej ofercie sklepów i coś by doradził ?

Potrzebuję spodnie z wkładką na wiosenną pogodę.

Nie potrzebuję nie wiadomo jakich markowych spodni tylko żeby stosunek jakość cena był zadowalający. 

Z góry dzięki.

Napisano

Sam używam odzieży RR i bardzo polecam. Jednak w leginsach do biegania doskwiera mi brak sznurka w pasie. Poradziła na to sprytna żona która mi wszyła taki sznurek. Co do materiału to bardzo polecam mieszanki poliester z elastanem. Być może rowerowe mają sznurek.

Napisano

Długie spodnie radicala nie mają sznurka, ale dobrze przylegają i mimo braku szelek dobrze mi leżą i nie przesuwają się. Mój dół na temperatury 0-6*C to bielizna termoaktywna Nordcampa i właśnie te spodnie radicala, na stopach radicala termoaktywne skarpetki i jestem zadowolony.

Napisano

Co to znaczy dla Ciebie budżetowe? Podaj konkretną sumę, bo to nic nie mówi.

Najtaniej kupisz w Lidlu, ale to jest rzut na jesieni a nie na wiosnę. Na wiosnę to już przeważnie za ciepłe, chyba że to taka wiosna, że śnieg wali ;)

Napisano

Przede wszystkim jaką te RR mają wkładkę, o ile w ogóle mają, bo producent się tym nie chwali i nazywa to zdaje się po prostu odzieżą/bielizną termoaktywną. Po drugie te spodnie nie mają szelek.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dzięki za rady. Zakupiłem Rough Radical już kilka dobrych dni temu ale dzisiaj był pierwszy test. 

Temperatura 6-7 stopni. W spodniach w sam raz nie gorąco ani też nie zimno. Choć jak wróciłem do domu to nogi miałem zimne pod spodniami ale to mi nie przeszkadzało. 

Z doopy nie spadają . Jeżdżę na trekingu więc nie wiem jakby to było na szosie.

Wykonanie ok, wkładka też niczego sobie. Jakiegoś specjalnego bólu jak przy pierwszej jeździe w sezonie nie zauważyłem.

Zadowolony jestem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...