Skocz do zawartości

[Odzież] Koszulka i spodenki Reebok

lonik

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba żadna z tych modnych firemek od sportowych fatałaszków nie ma w ofercie ciuchów typowo na rower.

Ale jak Ci się to podoba i jest wygodne to co stoi na przeszkodzie w tym jeździć.

Avisas ma ciuchy rowerowe. Mial tez buty.

Ionik, czego oczekujesz od ciuchow na rower?

Ta koszulka nie nadaje sie do jazdy - brak zamka z przodu, brak kieszeni (wielu tego potrzebuje) brak ochrony przed podciaganiem sie.

Te majtki nie spelniaja zadnej funkcji odziezy rowerowej, wymagaja tez zalozenia czegos na wierzch.

Za te pieniadze mozna kupic dobre ciuchy rowerowe.

Rozumiem i dziękuję za opinie. W tej koszulce podoba mi się sam jego wygląd. Ciekawe zaprojektowane (wzór, kolory itp.). Mało takich w ciuchach rowerowych. Jak się przymierzałem, to świetnie w nim wyglądałem. 

Nie nadają się na rower, ok. Czyli ta koszulka bardziej nadaje się na trening, na siłownię. Ale do rekreacyjnej jazdy np. ze znajomymi na niedalekie wycieczki rowerowe mogą być?

Na maratony czy długodystansowe jazdy to bym w tą koszulkę się nie ubrał.

Co do spodenek to będę szukał z wkładką.

Bardzo mi się podoba ta koszulka kolorowa z radosnym nadrukiem z dobrego materiału jest długa i jestem przekonany , że nie będzie Ci się podciągać , brak zamka w koszulce to plus nie będzie się psuć i zacinać i z kieszonki nic ci nie wypadnie kiedy jej nie ma  ;) Polecam szukać spodenek z wkładką i na szelkach kiedy przymierzysz takie spodenki to zaskoczysz o co w tym chodzi :thumbsup:

Dobra Panowie, w takim razie ta koszulka nadaje się na siłownię :)

Jakiej firmy najlepiej kupować koszulki rowerowe? Z Lidla? Czytałem, że sporo z Was kupuje ciuchy z tego sklepu. Jestem w stanie dużo wydać na porządny strój rowerowy. Może są jakieś zestawy (koszulka + spodnie z wkładką)? Super byłoby, żeby był to ciekawy strój, z fajnym wyglądem :)

A sklep Nike oferuje może ciuchy na rower?

Coś mieszasz. Niby jesteś w stanie dużo wydać na dobry strój, po czym wspominasz marketowe ciuchy z Lidla, a na koniec i tak masz parcie na logo modnej firemki „sportowej”...

Przede wszystkim trzeba wiedzieć co i po co chcesz kupić, wzory i kolory to drugo- czy trzeciorzędna sprawa. Jest sporo firm specjalizujących się w tego typu ciuchach, na forum jest naprawdę mnóstwo informacji.

Nie mieszam, tylko zauważyłem, że sporo ludzi kupuje z Lidla.

Chcę kupić strój rowerowy (koszulka + spodnie z wkładką) na wiosnę/lato.

Tak mam parcie na logo modnej firmy. Czy mógłbyś wymienić Ci znane? 4F, Shimano, Specialized, Endura...

Mam take głupie pytanie - przykładowo mam rower Kross i strój rowerowy marki Specialized. Nie będę śmiesznie wyglądał? Czy musi być strój rowerowy dopasowany do roweru tej samej marki?

Shimano zawsze będzie pasować :thumbsup: tylko , że kolarska koszulka Shimano z takiego materiału jak ten Reebok będzie kosztować ze 400 zł albo więcej widziałem koszulki Shimano w salonie rowerowym po około 300 zł i były ze zwykłych elastyków zastanawia mie po jaką cholerę te zameczki pod szyją kiedy niebyło tak elastycznych materiałów to miało sens , a dzisiaj to chyba tylko żeby w szyję gryzło ;)

Nie jestem obeznany w temacie rowerowym. Dopiero co wkraczam w świat rowerowy. Nie wiem, jak kolarze się ubierają. Nie chciałbym źle się ubrać czy zostać wyśmianym.

Może i zadaję głupie pytanie. Lepiej zapytać niż się zastanawiać.

Dziękuję za podanie linka. Ciekawe koszulki mają.

Nie jestem obeznany w temacie rowerowym. Dopiero co wkraczam w świat rowerowy. Nie wiem, jak kolarze się ubierają. Nie chciałbym źle się ubrać czy zostać wyśmianym.

Jesteś kolarzem? Z tego co piszesz to raczej nie, więc się nie przejmuj ciuchami, a już tym bardziej tym co masz na nich napisane! To, że masz rower marki Kross nie znaczy, że nie możesz się ubrać w ciuchy marki Giant. Nikt cię nie wyśmieje, chyba, że jesteś typem człowieka, który zamiast jeździć na rowerze stoi pod sklepem i się lansuje, wtedy jak najbardziej obciach i trzeba się ubrać po kolor.

Jeśli nie to nikt podczas jazdy i tak nie wyłapie co masz na sobie.

Wczoraj byłem pobiegać nad Maltą (jezioro w Poznaniu) i 90% biegaczy miało na sobie ciuchy Kalenji (marka własna decathlon, jedne z tańszych na rynku), czy to czyni ich gorszymi?

A jeśli masz naprawdę cierpieć przez niezgodność logotypów na ramie i ciuchach, zainwestuj w odzież firm typu Endura, czy Fox, które są bardzo przyzwoite jakościowo,a jednocześnie nie stosują dużych, krzykliwych napisów czy logo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...