bart_ek92 Napisano 27 Lutego 2016 Napisano 27 Lutego 2016 Witam, szukam opon 28 x 1,75 do roweru miejskiego gazelle medeo, głównie do jazdy po mieście i czasem na wypady za miasto/ do lasu. Zastanawiam się nad schwalbe marathon plus antyprzebiciowe (na tym mi głownie zależy). Miał ktoś może te opony? Opłaca się je kupować? Proszę o pomoc, może jakieś propozycje w granicach 100 zł.
Sansei6 Napisano 27 Lutego 2016 Napisano 27 Lutego 2016 Ja już od prawie 3 lat jeżdżę na Schwalbe marathon plus tylko MTB i bardzo polecam. Odkąd je mam, zadnych przebić i choć to MTB to też sporo w mieście jeżdżę i też daja radę. Moim celem była pewnosć antyprzebiciowa, waga itp się nie liczyło (no może jeszcze bieżnik MTB)... wg mnie warto mieć spokój... a testuje je i w mrozach i upałach, i na wszelkich powierzchniach.. nie wiem jak te nie MTB, ale mysle, że też spoko
bart_ek92 Napisano 27 Lutego 2016 Autor Napisano 27 Lutego 2016 dzięki za pomoc , mi też zależy na antyprzebiciowych więc chyba się na nie zdecyduje.
Sansei6 Napisano 27 Lutego 2016 Napisano 27 Lutego 2016 Mam nadzieje, że pomogłem, mogę tylko mówic na podstawie swego doswiadczenia z mymi MTB... 6tyś km w terenie i na różnych drózkach oraz asfalcie i ani jendego przebicia, odpukać, a były na pewno potłuczone szkła i ostre kamienie innych zgrozeń pewnie nawet nie zauważyłem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.