MikeSkywalker Napisano 27 Lutego 2016 Napisano 27 Lutego 2016 Pytanie kieruję do osób z Rzeszowa i okolic - czy byliby chętni na wspólny zakup Rohloffa? Cena jednostkowa w przypadku zakupu litrowej butelki jest atrakcyjna - za 100 ml wychodzi ok. 22 złotych (z buteleczką w cenie), odbiór w Rzeszowie. Z wysyłką w sumie nie byłoby problemu ale wtedy oferta trochę traci na atrakcyjności. Do podziału (z racji strat przy rozlewaniu) jest zwykle 950 ml a minimalna ilość do wzięcia to 100 ml. Poprzedni "klienci" na lokalnym forum byli zadowoleni i wdzięczni za ogarnięcie tematu stąd pytam i tutaj. PS. Ja jeszcze mam
jacko90 Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 z buteleczką w cenie Buteleczka jak na zdjęciu czy będzie z dozownikiem? Jeśli taka to bez sensu. A może to ta 1L? Z wysyłką w sumie nie byłoby problemu ale wtedy oferta trochę traci na atrakcyjności. Jaki jest najniższy koszt rejestrowanej przesyłki takiej buteleczki?
MikeSkywalker Napisano 28 Lutego 2016 Autor Napisano 28 Lutego 2016 Taka taka, już wyjaśniam czemu - kosztuje poniżej złotówki, ma podziałkę a zwykle kupujący mają już jakieś dozowniki więc nie widzę potrzeby zwiększać kosztów. Jeśli ktoś nie ma kupuję wodę utlenioną albo samą buteleczkę po niej (czy inny zakraplacz). Z racji tego że to raczej oferta lokalna to po prostu znalazłem "najtańszy kawałek plastiku" w którym mogę to przekazać. Wysyłka poleconym (niestety gabaryt B ) z jakąś lepszą kopertą to koło 8-9 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.