Skocz do zawartości

[Rzeszów] Rohloff - wspólne zamówienie

MikeSkywalker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie kieruję do osób z Rzeszowa i okolic - czy byliby chętni na wspólny zakup Rohloffa? 

Cena jednostkowa w przypadku zakupu litrowej butelki jest atrakcyjna - za 100 ml wychodzi ok. 22 złotych (z buteleczką w cenie), odbiór w Rzeszowie. Z wysyłką w sumie nie byłoby problemu ale wtedy oferta trochę traci na atrakcyjności. 

Do podziału (z racji strat przy rozlewaniu) jest zwykle 950 ml a minimalna ilość do wzięcia to 100 ml. 

Poprzedni "klienci" na lokalnym forum byli zadowoleni i wdzięczni za ogarnięcie tematu stąd pytam i tutaj. 

PS. Ja jeszcze mam :P 

rohloff_zpszhaunj3h.jpg

Napisano

z buteleczką w cenie

Buteleczka jak na zdjęciu czy będzie z dozownikiem?

Jeśli taka to bez sensu. A może to ta 1L?

Z wysyłką w sumie nie byłoby problemu ale wtedy oferta trochę traci na atrakcyjności. 

Jaki jest najniższy koszt rejestrowanej przesyłki takiej buteleczki? 

Napisano

Taka taka, już wyjaśniam czemu - kosztuje poniżej złotówki, ma podziałkę a zwykle kupujący mają już jakieś dozowniki więc nie widzę potrzeby zwiększać kosztów. Jeśli ktoś nie ma kupuję wodę utlenioną albo samą buteleczkę po niej (czy inny zakraplacz). Z racji tego że to raczej oferta lokalna to po prostu znalazłem "najtańszy kawałek plastiku" w którym mogę to przekazać. 

Wysyłka poleconym (niestety gabaryt B ) z jakąś lepszą kopertą to koło 8-9 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...