popio Napisano 26 Lutego 2016 Napisano 26 Lutego 2016 Witam , na sprzedaż szosa , brak kół ,kierownicy ,przerzutek, łańcucha i klamkomanetek. reszta w komplecie i oryginale stan bdb. pisać tutaj w temacie ,badz pw. chce szybko sprzedać .pzdr.
Mod Team adamos Napisano 26 Lutego 2016 Mod Team Napisano 26 Lutego 2016 Przypominam o forumowych zasadach Giełdy:http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=forums&module=forums§ion=rules&f=20
piciu256 Napisano 26 Lutego 2016 Napisano 26 Lutego 2016 czyli ogólnie tylko mostek, stery, widelec i hamulce? nie można było napisać normalnie? ja tu nie widzę "prawie całego" raczej 'tylko kawałek"
popio Napisano 26 Lutego 2016 Autor Napisano 26 Lutego 2016 masz napisane czego brakuje reszty sie domysl
piciu256 Napisano 26 Lutego 2016 Napisano 26 Lutego 2016 właśnie chodzi o to że się domyśliłem, i jedyna rzecz o której zapomniałem to korba= w ostatecznym rozrachunku wychodzi frameset+ korba... ja tu nie widzę "prawie całego roweru" i uwierz mi taki opis nie wskazuje abyś chce szybko sprzedać raczej jakbyś chciał złapać kogoś kto się nie zna na cały rower ale bez ramy (przykład)
Mod Team adamos Napisano 26 Lutego 2016 Mod Team Napisano 26 Lutego 2016 @popioProszę podać ceny lub linki do aukcji sprzedawanych komponentów i ramy, zgodnie z regulaminem Giełdy.
popio Napisano 27 Lutego 2016 Autor Napisano 27 Lutego 2016 kurcze i tu jest problem , bo chcialbym sprzedać całość . cena za całość 1000pln. tutaj specyfikacja sprzedawanych przedmiotów Frame: Felt Cyclocross Superlight Custom Butted 7005 aluminum, hydroformed shoulder friendly top tube, aluminum BB30 shell, DT cable routing, aluminum dropouts & replaceable rear derailleur hanger Fork: Felt Cyclocross UHC Perfomrance monocoque fork; 100% Carbon Fiber blades w/ aluminum ControlTaper 1.125" - 1.5" steerer tube, crown, & dropouts Drivetrain:FSA Energy Cross BB30, 46/36T Components: Tektro w/ cartridge brake pads, Felt CXR, Felt SL 3D forged 6061 aluminum w/custom Cr-Mo bolts, Felt CXR.2 forged 6061 aluminum, Prologo NAGO EVO X10 Chyba ze ktos chce jakąs pojedyncza częsc to niech pyta o cene tutaj w temacie. Rozmiar ramy 21 cali ,dlugosc rury podsiodlowej 55cm. Waga 1570g ,rama w pieknym krwistoczerwonym kolorze. Malowana proszkowo. Widełki carbonowe w oryginale takie jak na zdjeciu z pierwszego posta.
Mod Team adamos Napisano 6 Marca 2016 Mod Team Napisano 6 Marca 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.