Skocz do zawartości

[prawie cały przełaj]

popio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , na sprzedaż szosa , brak kół ,kierownicy ,przerzutek, łańcucha i klamkomanetek. reszta w komplecie i oryginale stan bdb.

pisać tutaj w temacie ,badz pw. chce szybko sprzedać .pzdr.

post-175254-0-11015200-1456512077_thumb.jpg

Napisano

właśnie chodzi o to że się domyśliłem, i jedyna rzecz o której zapomniałem to korba= w ostatecznym rozrachunku wychodzi frameset+ korba... ja tu nie widzę "prawie całego roweru" ;) i uwierz mi taki opis nie wskazuje abyś 

chce szybko sprzedać
raczej jakbyś chciał złapać kogoś kto się nie zna na cały rower ale bez ramy ;) (przykład)
Napisano

kurcze i tu jest problem , bo chcialbym sprzedać całość . cena za całość 1000pln.

tutaj specyfikacja sprzedawanych przedmiotów

• Frame:
    Felt Cyclocross Superlight Custom Butted 7005 aluminum, hydroformed shoulder friendly top tube, aluminum BB30 shell, DT cable routing, aluminum dropouts & replaceable rear derailleur hanger
  • Fork:
    Felt Cyclocross UHC Perfomrance monocoque fork; 100% Carbon Fiber blades w/ aluminum ControlTaper 1.125" - 1.5" steerer tube, crown, & dropouts
  • Drivetrain:FSA Energy Cross BB30, 46/36T
  • Components:
    Tektro w/ cartridge brake pads, Felt CXR, Felt SL 3D forged 6061 aluminum w/custom Cr-Mo bolts, Felt CXR.2 forged 6061 aluminum, Prologo NAGO EVO X10
Chyba ze ktos chce jakąs pojedyncza częsc to niech pyta o cene tutaj w temacie.

Rozmiar ramy 21 cali ,dlugosc rury podsiodlowej 55cm.
Waga 1570g ,rama w pieknym krwistoczerwonym kolorze. Malowana proszkowo.
Widełki carbonowe w oryginale takie jak na zdjeciu z pierwszego posta.

post-175254-0-82716700-1456583543_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...