Skocz do zawartości

[buklak/camel] Pytanie do posiadaczy!

mewes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Mam natepujace pytanko! Zakupilem plecak wyposarzony w buklak i mam nastepujacy problem: Rurka wychodzi sobie z plecaka - przechodzi przez jedna 'szlufke' na 'ramiaczku'(??:P) i dalej jest szlufka w postaci rzepu.Gdy przeloze przez na rurke to dynda tak ze obijam o koncowke nogami podczas pedalowania.

W jaki sposob jest to u Was rozwiazane...Moze prowadzicie rurke z jednej strony na druga i tam zaczepiacie?

Nie wiem czy jestem glupi, czy "inzynierom" cos nie poszlo...

Z gory dzieki za rowiklanie mojego super problemu :huh:

Pozdrawiam!

Napisano

Witam!

Mam natepujace pytanko! Zakupilem plecak wyposarzony w buklak i mam nastepujacy problem: Rurka wychodzi sobie z plecaka - przechodzi przez jedna 'szlufke' na 'ramiaczku'(??:D) i dalej jest szlufka w postaci rzepu.Gdy przeloze przez na rurke to dynda tak ze obijam o koncowke nogami podczas pedalowania.

W jaki sposob jest to u Was rozwiazane...Moze prowadzicie rurke z jednej strony na druga i tam zaczepiacie?

Z gory dzieki za rowiklanie mojego super problemu :D

Pozdrawiam!

u mnie rura wychodzi z ramienia, przechodzi przez 'szlufke' na 'ramiaczku' i tyle, calosc ma >20cm~, reszta schowana w plecaku

Napisano

Witam!

Mam natepujace pytanko! Zakupilem plecak wyposarzony w buklak i mam nastepujacy problem: Rurka wychodzi sobie z plecaka - przechodzi przez jedna 'szlufke' na 'ramiaczku'(??:D) i dalej jest szlufka w postaci rzepu.Gdy przeloze przez na rurke to dynda tak ze obijam o koncowke nogami podczas pedalowania.

Z gory dzieki za rowiklanie mojego super problemu :D

Pozdrawiam!

Chyba nawet wiem o jaki plecak Ci chodzi, oglądałem takie ostatnio w Zakopanem. Były to bodajże f7. Rzeczywiście rurka jest dość długa i przymocowana jedynie w górnej części, potem dynda sobie swobodnie jak ją Pan Bóg stworzył ;P Od razu zniechęciło mnie to.

Możesz własnoręcznie doszyć jakąś bonusową szlufkę, która pozwoli przymocować ustnik. Najlepiej strzel fotę, będzie można coś wykmbinować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...