Dj EGG Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 Witam ponownie Pogoda się robi, więc może jakiś wypadzik? Jeździ ktoś z Żor i okolic?
siwyex Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 Kolego, a ty w piwnicy mieszkasz? hehe, taki żart oczywiście... Bo u mnie za oknem od kilkunastu dni non stop leje:)
Dj EGG Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 Z tego co mówią w mediach najgorsze burze już za nami. Dzisiaj zrobiłem sobie już małą rozgrzewkę Jutro do południa będzie ładnie. Więc jak?
astronaut Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 W sumie mi się znudziły samotne wycieczki. Ktoś jest w stanie rzucić jakąś datą?
Housik Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 o Witam! ja bym był chętny na góry a jak nie to gdzieś po okolicy....
Ciastkorz Napisano 9 Lipca 2009 Autor Napisano 9 Lipca 2009 Witajcie. Pisałby się ktoś na wypad Rybnik - Tarnowskie Góry? Drogi nie znam, więc sam asfalt raczej. Termin po 20 lipca, bo wtedy wracam z wakacji
Pixell Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 witam, pytanie mam, czy zna ktoś lepszą trasę z Żor na Wisłę Wielką i potem dookoła Jeziora Goczałkowickiego? W piątek jechałem, ale szlaków mało albo słabo oznaczone, jazda głównie asfaltem :/ później można jechać wiślańskim szlakiem ale to też w dużej części asfalt. trochę przy zaporze lasem po żwirze lub większych kamykach. Wiem że można wracać przez Pszczynę szlakiem aż do Szczejkowic, kwestia tylko szlaków w tamtą stronę.
WojteK# Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 Ja ci na to pyttanie nie odpowiem, ale w srode moze jade z kumplem na baszte, moze ktos sie chce przylaczyc? Mysle ze tak ok 11-12 ale to jeszcze do dogadania:) jutro napisze co i jak. ps. Sory za brak polskich znakow, ale mam angielskiego xp.
Pixell Napisano 21 Lipca 2009 Napisano 21 Lipca 2009 a gdzie jest ta baszta? mieszkam od niedawna w Żorach i nie bardzo kojarzę różne lokalizacje w okolicy a szukam ciekawych miejsc do jazdy.
WojteK# Napisano 21 Lipca 2009 Napisano 21 Lipca 2009 Baszta i balaton są w Wodzislawiu Śl. baszta niedaleko hotelu (zapomnialem jak sie nazywa ale przy drodze na pawlowice, a balaton jest zaraz za tym hotelem). Ja niestety nie wiem czy sie wybiore, bo jestem umowiony z kolezanka i moze z rana pokrece chwilke ok 10-11.
boanerges Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 Jak cos jezdzicie dajcie znac tak do 100km dam rade : D
Dj EGG Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Jutro organizujemy wyprawę na górę św. Anny. Dokładna trasa tutaj. Wyjazd z Żor o godz. 7, "wsiadka" w Rybniku ok. 7:30, gdzieś na tej trasie, najlepiej przy goczałkowickim. Jeśli zobaczycie gościa w żółtej koszulce Author'a, wystawcie rękę itp. albo dołączcie do nas Ew. dzwonić na numer: 793356222. Planowanych jest kilka przerw, w tym jedna na obiad. Pogoda pasuje. Kto się pisze?
Pixell Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Dj EGG, ładna trasa, ale... odpadam skoro Wy chcecie dojechać do Rybnika w 30 minut za duże tempo jak dla mnie. Ale na pewno skorzystam z mapki, dzięki ps. czy można tam ominąć jakoś główne drogi?
Dj EGG Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 UWAGA! impreza przeniesiona na NIEDZIELĘ 25.07 po powodu awarii roweru! Dj EGG, ładna trasa, ale... odpadam skoro Wy chcecie dojechać do Rybnika w 30 minut za duże tempo jak dla mnie. Ale na pewno skorzystam z mapki, dzięki ps. czy można tam ominąć jakoś główne drogi? O tempo się nie martw, dostosujemy się A trasa prowadzi drogami asfaltowymi z dwóch powodów: - po asalcie jedzie się szybciej, więc uda się zrobić 180km w jeden dzień, - kolega jedzie na szosówce. Oczywiście, są tam również leśne ścieżki rowerowe, jednak jakie jest ich oznakowanie każdy wie Jadąc asfaltem praktycznie nie ma możliwości pogubienia się, i co za tym idzie straty czasu. Do tego zahaczymy o wieś o bardzo oryginalnej nazwie "Zimna wódka" oraz piękny pałac w Pławniowicach.
Housik Napisano 25 Lipca 2009 Napisano 25 Lipca 2009 ktoś chętny na baszte w wodzisławiu lub na góry (wisła lub bb) ?
Dj EGG Napisano 27 Lipca 2009 Napisano 27 Lipca 2009 Góra św. Anny zdobyta, na liczniku wybiło 178,5km Team składał się z AŻ 2 osób, gratuluję
siwyex Napisano 19 Sierpnia 2009 Napisano 19 Sierpnia 2009 Jutro o 11 spotkanie na 4x4 i jedziemy na basztę...ktoś chętny zapraszam, czekam na dole na ławkach.
Housik Napisano 19 Sierpnia 2009 Napisano 19 Sierpnia 2009 siwy dryknij mi na tel bo mi sie starił twoj mozliwe ze dolacze
Silvan Napisano 27 Sierpnia 2009 Napisano 27 Sierpnia 2009 może zrobimy mały wypadzik w sobote? ma niby padać, ale dopiero pod wieczór, a wogole deszcz po dłuższej trasie czsami jest przydatny choć w piwnicy nie mieszkam, to dopiero sezon zaczynam, wszystko przez sezon narciarski, dzięki któremu dopiero od niecałego miesiąca o kulach nie chodze... wybrałbym sie gdzieś, bo mnie nosi, samemu mi sie nie chce, a moi znajomi jakoś nie są kolarsko nastawieni do życia, wiec nie mam z kim jechać
atimtbikes Napisano 5 Września 2009 Napisano 5 Września 2009 Witam serdecznie! Nazywam się Artur, mam 17 lat. Mieszkam w Świerklanach koło Rybnika. Czytając wasze posty pomyślałem czy mógłbym się dołączyć i wybrać się gdzieś z wami? Najbardziej odpowiadają mi soboty i niedziele bo niestety w tyg czas zajmuje mi szkoła. Mam nadzieję że jeszcze gdzieś się wybieracie i przygarniecie mnie;] Mam na myśli też tereny w obrębie Rybnika, Żor, Wodzisławia, ew. Raciborza. Planujcie coś. Chętnie się wybiorę. Jedyną niedzielą którą mam zajętą to 20 września bo wybieram się na tour de Rybnik więc od razu odpadam jak by co;D. Pozdrawiam serdecznie i czekam;)
Ciastkorz Napisano 11 Września 2009 Autor Napisano 11 Września 2009 Jako, że rok szkolny się zaczął to teraz ciężko będzie zorganizować jakiś wypad Ja w weekendy się pisze jak najbardziej, bylebym przed zmrokiem wrócił do domu bo nie posiadam lampek;]
atimtbikes Napisano 11 Września 2009 Napisano 11 Września 2009 No owszem;] Lepiej przed zmrokiem. a druga sprawa ja mam na myśli wypad mtb.. jakieś lasy i te sprawy;) a wy?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.