Skocz do zawartości

[spotkanie] Rybnik

Ciastkorz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mieszkam w okolicach od niedawna więc tak właśnie szukam ludzi, którzy jeżdżą po okolicach Żor. Sądząc po wypowiedziach to pewnie nie dałbym rady dotrzymać tempa, ale... może polecicie ciekawą trasę? byle nie asfalt :P pozdrawiam

Napisano

@Ciastkorz, no to mam nadzieję że kiedyś się do Was podłączę, ale mapę jakaś będę musiał zakupić aby potem jak znikniecie mi z oczu trafić do domu ;) rundka wokoło stawów (Kleszczówka) zajmuje mi ponad 2h więc sam rozumiesz :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Siema chłopaki przejrzałam Wasze posty i bardzo mnie cieszy, że jest więcej osób z tą pasją rowerową.. Też lubię wypady rowerowe,tylko póki co jestem samotnym jeźdzcem i szukam jakiejś grupki ludzi, którzy lubią tego typu wycieczki i znaja ciekawe trasy:) Idą wakacje, pogoda dopisuje nic tylko jeździć Pozdrawiam

Napisano

Witam

Zapraszam wszystkich chętnych na wyprawę rowerową szlakiem wielkiego pożaru trasa prawie w 100% przebiega drogami leśnymi głównie po teranie pożarzyska z 92 roku. Zaplanowana długość trasy: 80 - 100 km. Średnia prędkość na trasie +- 20km/h. Start w niedzielę 14 czerwca o godz 13.30 z Górek Śląskich ewentualnie można się dołączyć w Rudach. Warunek podstawowy - dobra pogoda. Zainteresowani niech piszą na gg 5500771 tam dogadamy szczegóły

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...