Skocz do zawartości

[spotkanie] Rybnik

Ciastkorz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli w niedziele będzie ~10*C to pewnie, że śmigamy :) Ja w taką pogodę jak dziś była nigdzie się nie ruszam;D Tymbardziej na jakąś trasę 70km+ dla mnie:).

Napisano

Pogoda jednak okazała się łaskawa... Już jest 6°C, słonecznie ;)

W takim razie 12 na zalewie [przy głównej bramie]. Jak ktoś miałby się trochę spóźnić to podaje nr tel. 788 295 343.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Kiedy znów coś śmigamy :> ? Może w ten czwartek?

@down

Jestem jak najbardziej za :)) Będę na pewno! Tylko wiecie, tak z umiarem ;) MI ostatnio wyszło 84km a padnięty byłem jak cholera.

Napisano

Od ostatniej forumowej ustawki minęło już trochę czasu, pogoda się "trochę" zmieniła więc trzeba zorganizować kolejną ustawkę. W związku z zbliżającymi się świętami mamy kilka wolnych dni które można dobrze spożytkować. Proponuję umówić się na wiśniowcu w czwartek [ew. piątek lub sobotę] i pojechać w Bóg wie jakim kierunku :)

Napisano

Hmm w sumie nie wiem. Ale wiem ze do Boguszowic mam 8 wiec az tak daleko to nie mam.

Mozna zrobic pętle ok 30 km. RYBNIK>BOGUSZOWICE>KŁOKOCIN>ŻORY>GICHTA>GOTARTOWICE>LIGOTA>RYBNIK.

W sumie wiekszosc do asfalt, ale na Gichcie+droga do Gotartowic to jest z górki i szutrowo-wyboiscie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...