Skocz do zawartości

[spotkanie] Rybnik

Ciastkorz

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

no ok. jakies propozycje trasy? ja osobiscie wole teren, szose lubie jak malo samochodow i raczej niezbyt dlugi dystans.

Prognoza pogody na ten tydzien mowi ze slonca nie bedzie (czyli zachmurzenie, przelotne opady), ale pojezdzic pewnie da rade.

Póki co mam wolne, poniedzialek odpada ale od wtorku dam rade.

Może jeszcze KTOS CHETNY??

ps. nie mialem jeszcze okazji do startu w zawodach xc. Ale w przyszlym sezonie, na pewno sprubuje swoich (marnych) sił. Dobra, lece szukac kasy na nowe kółka :)

ps2. lekka ta twoja koleżanka, pozazdrościć lini:)

• 4 miesiące temu...
Napisano

widzę, że temat został zakończony w zeszłym sezonie... Może by go tak odnowić :P Oraganizuje ktoś jakieś spotkanie?

• 6 miesięcy temu...
Napisano

W najbliższą niedziele tj. 5.10.2008 robimy wspólny trening. Zbiórka w Rybniku na rynku o godzinie 9:00, trasa szosa. Dystans ok. 100km taka pętla przez Czechy, fajne okolice zapraszam chętnych :D .

• 5 miesięcy temu...
Napisano

witam, ma ktoś wolna chwila w najbliższym czasie na spotkanie? niby zła pogoda, ale zapaleńcom to, myślę, nie przeszkadza?

Napisano

ja tam najbardziej lubie teren, a i tak musze go lubić bo mam oponki terenowe, a na slicki mnie na razie nie stać ^^

Ciastkorz- masz na profilu że z Rybnika jesteś...

Napisano

To,żeby ludzie mniej więcej wiedzieli skąd jestem. Jak bym wpisał Dębieńsko to ile ludzi będzie wiedzieć gdzie to jest :icon_mrgreen: ?

Pozdrawiam :]

Napisano

ja bym wiedział, moj autobus tam jeździ xD no t jakby ktoś sie wybierał na spotkanie to napiszcie

Napisano

Pasuje, ale myślę że najlepszym miejsce docelowym (tak jak było zawsze) jest ustawienie się na wiśniowcu na dole przy ławeczkach;p Zalew jest ogromny...;p

Napisano

e tam, znajdziemy sie xD. łatwo odróżnić ludzi(szaleńców xD), którzy jadą na rowerze 10-20 km po to żeby sie spotkać z innymi rowerzystami. postaram sie być, chyba nawet mam konsultacje w szkole rano, wiec i tak bym musiał do rybnika jechać ^^

Napisano

Ja też powinienem się zjawić jeśli zdrówko dopisze:) i postaram sie jeszcze kogoś wyciągnąć. Zalew chyba by był najlepszym miejscem na spotkanie ze względu na osoby z poza Rybnika czyt. Rudy, Czerwionka-Leszczyny itp. Można powiedzieć ze każdy tam bedzie miał najbliżej.

Napisano

Czy ja wiem czy bliżej :002: Zawsze jak jadę na Rybnik to kieruje się do Kamienia, potem lasem na Wielopole i Zalew:] na 4x wychodzi jakieś 18km natomiast na zalew 24km, co w obie strony daje prawie 50km. Ale mi to tam pasuje [więcej km zrobię, będę lepszy :icon_mrgreen: ], a spotkać się można np. pod Żaglami czy to przed wjazdem czy to na ławeczkach przy wodzie, mi to wszystko jedno :thumbsup: Siwego będzie łatwo znaleźć, bo żaden inny Whistle po terenach Rybnika nie jeździ, Thor'a Mongoose też się rzuca w oczy. Jakoś się na pewno zgramy :002:

Napisano

A pozatym w marcu nie jeździ przy zalewie zbyt dużo bikerów z prawdziwego zdarzenia tzn. sprzety nie z marketu lub kaski, ewentualnie lajkra:D

Napisano

ja też nie jeżdzę w kasku :icon_wink: ale w góry se kupić musze, tyle że z gardą ^^. od strony kamienia bliżej jest na wiśniowiec, i to niecałe 10 km. ale zawsze kondyscje sie zrobi na sezon. ^^ xd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...