bartmaxx Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 witam mam ok 20km do Rybnika więc jak coś to mogę się wybrać pozdrawiam
baksik22 Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 Hmm w ten weekend nie bo jadę ja siwy i wojto na 8h ale może w przyszły weekend ? kto się piszę ?
dziarski Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 hej tam! sezon powoli sie konczy, moze ma ktos ochote pojezdzic po okolicach Rybnika, Wodzislawia? Odzywajcie sie!!
siwyex Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 A bardzo chętnie PS. Twój nick wynika z nazwiska ? I czy jeździsz po zawodach ? Bo te nazwisko kojarze z wyścigów XC w Rydułtowach
dziarski Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 no ok. jakies propozycje trasy? ja osobiscie wole teren, szose lubie jak malo samochodow i raczej niezbyt dlugi dystans. Prognoza pogody na ten tydzien mowi ze slonca nie bedzie (czyli zachmurzenie, przelotne opady), ale pojezdzic pewnie da rade. Póki co mam wolne, poniedzialek odpada ale od wtorku dam rade. Może jeszcze KTOS CHETNY?? ps. nie mialem jeszcze okazji do startu w zawodach xc. Ale w przyszlym sezonie, na pewno sprubuje swoich (marnych) sił. Dobra, lece szukac kasy na nowe kółka ps2. lekka ta twoja koleżanka, pozazdrościć lini:)
bartmaxx Napisano 11 Marca 2008 Napisano 11 Marca 2008 widzę, że temat został zakończony w zeszłym sezonie... Może by go tak odnowić Oraganizuje ktoś jakieś spotkanie?
baksik22 Napisano 13 Marca 2008 Napisano 13 Marca 2008 Sobota godzina 13 tor 4x tam na dole koło placu zabaw kto chętny ? Z moich pojadę ja i 2 może 3 kumpli
mariuszk Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 W najbliższą niedziele tj. 5.10.2008 robimy wspólny trening. Zbiórka w Rybniku na rynku o godzinie 9:00, trasa szosa. Dystans ok. 100km taka pętla przez Czechy, fajne okolice zapraszam chętnych .
Silvan Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 witam, ma ktoś wolna chwila w najbliższym czasie na spotkanie? niby zła pogoda, ale zapaleńcom to, myślę, nie przeszkadza?
siwyex Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Powrót tematu...Ochota zawsze jest, niekoniecznie w teren;p
Ciastkorz Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 Ja też, ja też Byle nie za szybko i długo bo dojazdu do Rybola troche mam.
Silvan Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 ja tam najbardziej lubie teren, a i tak musze go lubić bo mam oponki terenowe, a na slicki mnie na razie nie stać ^^ Ciastkorz- masz na profilu że z Rybnika jesteś...
Ciastkorz Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 To,żeby ludzie mniej więcej wiedzieli skąd jestem. Jak bym wpisał Dębieńsko to ile ludzi będzie wiedzieć gdzie to jest ? Pozdrawiam :]
Silvan Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 ja bym wiedział, moj autobus tam jeździ xD no t jakby ktoś sie wybierał na spotkanie to napiszcie
Thor07 Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Proponuje w sobotę o 11-12 zebrać się na zalewie i pokręcić w stronę Rud. Oczywiście o ile nie będzie lać...
siwyex Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Pasuje, ale myślę że najlepszym miejsce docelowym (tak jak było zawsze) jest ustawienie się na wiśniowcu na dole przy ławeczkach;p Zalew jest ogromny...;p
Silvan Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 e tam, znajdziemy sie xD. łatwo odróżnić ludzi(szaleńców xD), którzy jadą na rowerze 10-20 km po to żeby sie spotkać z innymi rowerzystami. postaram sie być, chyba nawet mam konsultacje w szkole rano, wiec i tak bym musiał do rybnika jechać ^^
WojteK# Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Ja też powinienem się zjawić jeśli zdrówko dopisze:) i postaram sie jeszcze kogoś wyciągnąć. Zalew chyba by był najlepszym miejscem na spotkanie ze względu na osoby z poza Rybnika czyt. Rudy, Czerwionka-Leszczyny itp. Można powiedzieć ze każdy tam bedzie miał najbliżej.
Ciastkorz Napisano 10 Marca 2009 Autor Napisano 10 Marca 2009 Czy ja wiem czy bliżej Zawsze jak jadę na Rybnik to kieruje się do Kamienia, potem lasem na Wielopole i Zalew:] na 4x wychodzi jakieś 18km natomiast na zalew 24km, co w obie strony daje prawie 50km. Ale mi to tam pasuje [więcej km zrobię, będę lepszy ], a spotkać się można np. pod Żaglami czy to przed wjazdem czy to na ławeczkach przy wodzie, mi to wszystko jedno Siwego będzie łatwo znaleźć, bo żaden inny Whistle po terenach Rybnika nie jeździ, Thor'a Mongoose też się rzuca w oczy. Jakoś się na pewno zgramy
Thor07 Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Na ławkach przy wodzie znajdziemy się bez problemu. Oby tylko pogoda nam dopisała.
WojteK# Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 A pozatym w marcu nie jeździ przy zalewie zbyt dużo bikerów z prawdziwego zdarzenia tzn. sprzety nie z marketu lub kaski, ewentualnie lajkra:D
Silvan Napisano 11 Marca 2009 Napisano 11 Marca 2009 ja też nie jeżdzę w kasku ale w góry se kupić musze, tyle że z gardą ^^. od strony kamienia bliżej jest na wiśniowiec, i to niecałe 10 km. ale zawsze kondyscje sie zrobi na sezon. ^^ xd
Housik Napisano 11 Marca 2009 Napisano 11 Marca 2009 jak poskładam piasty do kupy i nie wyjdzie mi nic na sobote to sie zjawię
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.