Skocz do zawartości

[spotkanie] Rybnik

Ciastkorz

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Napisano

A no tak siwy dzięki że mi przypomniałeś :unsure: Ja mam w sobotę urodzinki koleżanki i muszę iść wiec też odpadam :) sory zapomniało mi się :D

• 1 miesiąc temu...
Napisano
a moze jednak ktos inny by sie w sobote przejechal?

i jak, są jacyś chętni na wspólne jeżdżenie? wakajce sa, wiec mam nadzieje, ze ktos sie znajdzie :-) ja jezdze codziennie, zazwyczaj sam, wiec dajcie znac, jesli jest ktos chetny.

pozdrawiam

Napisano

No to dla Ciebie pozostają weekendy i popołudnia. Co Ty na to? W końcu dalej jeździsz na szosie? :-) Moglibyśmy zrobić jakąś wycieczkę... Np w niedziele (jak jest mały ruch) do Czech, jakieś 150 km spokojnym tempem - są jacyś chętni?

Napisano
http://www.gliwiczanie.pl/aktual/rajd.html

a tu pomocny serwis mapowy - jeśli nie dysponujecie czymś sensowniejszym czyli mapą okolicy 1:100 000 w najgorszym razie

http://mapa.szukacz.pl/?x=510437.75&y=...0.15&zoom=3

jak mowilem, ja jezdze codziennie (aktualnie po szosie), wiec Marcin131 mozemy jechac kiedy chcesz, pisz na gadu 24 601 03 :-) a w weekend za tydzien mozemy jechac z Baksikiem i Siwym (jesli Siwy nie chcesz jechac w ten weekend gdzies), ale na tak daleka przyszlosc sie nie chce umawiac.

pozdrawiam

Napisano

jedzie ktos jutro przez Gliwice na Górę św. Anny? 30 km do Gliwic, tam o 9.30 powinien czekac kolega, z ktorym pojedziemy na górkę (kolejne 60 km). razem 180 km. jak tak, to proponuje o 8.00 pod torem 4x (jak ktos sie zdecyduje to niech da znac najlepiej na 661 954 735). zobaczcie temat o wspolnym jezdzeniu Gliwiczan.

• 3 tygodnie później...
Napisano
Ktos chętny żeby dziś posmigać ok. 18 ? Wiekszość w terenie i mam zamiar zrobić ~60km :)

szkoda, ze dopiero teraz piszesz... a np we wtorek - jest ktos chetny na wspolne smiganie? albo wczesnie rano, albo po poludniu, zeby upalu nie bylo... ze wzgledu na pracujacych - 18.00 na torze 4x - co wy na to?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...