Skocz do zawartości

[spotkanie] Rybnik

Ciastkorz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja nie wiem ja teraz w ten weekend mam ochote zaliczyć albo "las Rudy Raciborskie" lub maraton w Żorach, ale raczej jako kibic :)

PS. Paweł świetny podpis :) ... gdybys nie dodał tego "by siwyex" to ...

Napisano

No u mnie wszystko zależy od dnia, ale ostatnio staram się utrzymywac jak największe tempo więc jeśli ktoś jest pewny że nie dotrzyma mi kroku niech się nie wybiera ... Średnia to ok 25 - 26

Napisano

Siwyex wrzuc zdjecia z traski do Rud Raciborskich:)

Wrzuciłem w jakimś innym temacie :) Jeszcze jak naciśniesz w mojej sygnaturce na " moje statystyki" tez tam są fotki ...

Napisano

witam

widze że ludziska z rybnika heheh:) ja akurat jestem z żor ale poszukuje kogoś kto nalezy do MTB SILESIA RYBNIK jak tu ktoś z tej gruppy to odwiedza i ma chwilke czasu to niech zgada na gg 2372156 (niewidoczn y zazwyczaj) mam kilka pytań odnośnie tej grupy???

pozdro for all :):P

• 2 tygodnie później...
Napisano

Panowie w sobotę mamy zamiar jechac na baszte traska koło 60 km jeśli ktoś chętny na taki bajer to proszę pisac tu lub na gg moj numer to 5375188:) to juz jest w weekendowe smiganie po okolicach rybnika wrzucam tu i tu w razie czego:)

Napisano

dolaczam sie do was, widze ze jezdzimy po tych samych trasach :)

tylko gdzie jest ta baszta?? wrzuccie jakas mapke czy cos to na pewno sie zjawie ;)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Dzisiaj się wybieramy, a na forum żadnego info ? Co to ma być :D

Chyba że jest to spotkanie/wypad nieoficjalny ... :D

Czesc!

Czesto jezdzicie? Chetnie bym sie teraz z wami przejechal, ale zdrowko nie pozwala ;) ... a tak wogole to tak srednio jakie tempo utrzymujecie? bo na moim zlomie nie chce was spowalniac :):P

Rolf z Rybnika pozdrawia :-)

Napisano

Tempo jest zależne od kilku czynników :

- pogoda

- wiatr

- ilośc bikerów

- nawierzchnia

Jak jestem w formie i asfalt to średnia jest ok 25 - 27 ;)

Napisano

witam

ma ktoś może ochote na spontaniczną przejażdżkę JUTRO 26. 11., gdziś po okolicy?

z Wodzisławia jestem, jak by co mogę dojechać pare km.

Zamówiłem już Ładną Pogode, więc ruchy;)

• 4 miesiące temu...
Napisano

Czy ten dzial forum tylko mi dziala nieprawidlowo? W menu glownym grupy "slaskie" wyswietla mi, ze ostatni post w tym temacie zostal wyslany 30.03.07, a wchodzac w temat ostatnie posty, ktore widze, sa z listopada... Moze jedzie ktos w piatek na rower?? :-)

Napisano

Ja jadę z kumplem ale jest lekki change plan :) mianowicie jeszcze nie wiem konkretnie czy o 12 bo kolega jeszcze jeden ciągnie mnie kolo 10 już więc jak sie wyjaśni to napisze na forum dzisiaj po wieczór :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...