Skocz do zawartości

[spotkanie] Rybnik

Ciastkorz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witanko :) Jakies plany na najbliższy week-bike ?

witam. ciezko bylo mi sie tutaj zarejestrowac. nie wiem dlaczego ale wciaz nie moglem nawiazac polaczenia z serwerem(jakies klopoty z loginem) w koncu zalozylem nowy adres e mail i sie udalo bez problemu :). jestem z okolic rybnika a dokladniej z jankowic. jezeli kots sie pisze na maly wypad w sobotnie popoludnie to sie pisze na to

Napisano

W niedziele 20.09.2009 AGK Rybnik organizuje wyścig kolarski Tour de Rybnik. Zapraszam szosowców do udziału a innych do kibicowania. Zapowiada się naprawdę fajne ściganie, trasa składa się z 11 rund po nieco ponad 5km, na trasie trzy lotne premie. Link do regulaminu Mój odnośnik

Napisano

Szkoda no że nikt nic nie pisze... To ja spadam poprykać do Wodzisławia...

szkoda ze wczesniej nie weszlem zobaczyc... dzisaj kolejny singel. troche buszowalem po marklowicach i okolice studzienki w jankowicach.

Napisano

Ja zobaczę jak z pogodą, bo jak będzie pizgać tak jak dziś to odpadam [nie mam stroju na chłodne dni] ;p także jak pojadę to zjawie sie o tej 12 na 4x, a jak mnie nie będzie to nie czekajcie :]

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...