Ciastkorz Napisano 27 Sierpnia 2006 Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam Wpadlem na pomysl aby ludzie z Rybnika i okolic czytajacy to forum spotkali sie w jednym dniu np. na torze 4X lub na Zalewie Rybnickim Ja do Rybnika mam 20 km ale to przejade lekko Szlo by sie spotkac i np. pojezdzic te 15-20 km razem i lepiej sie poznac Wiec chetni wpisujcie sie Mnie by pasil termin Sobota 2 wrzesien godzina 16 Wpisujcie swoje propozycje lub zgody
siwyex Napisano 27 Sierpnia 2006 Napisano 27 Sierpnia 2006 Jestem chętny Sobota myślę że będzie pasować ... Na zalew 12km ( luzik) Tor 4X 15km ( luzik )
Arkadius88 Napisano 27 Sierpnia 2006 Napisano 27 Sierpnia 2006 Bardzo dobry pomysl. Popieram. Postaram sie zabrac kumpla
Ciastkorz Napisano 27 Sierpnia 2006 Autor Napisano 27 Sierpnia 2006 To ja tez sie postaram wziac brata i kumpla Jeszcze Pavlitto pojedzie bo z nim na gg gadam Zbieramy sie ekipa
Hexagon Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisano 28 Sierpnia 2006 To ja też się pisze ;P Sam chciałem spróbować kogoś zorganizować z okolic Rybnika, świetny pomysł.
WojtasGCE Napisano 29 Sierpnia 2006 Napisano 29 Sierpnia 2006 O, widzę że w Rybniku mobilizacja jak w Gliwicach Jak już będe tam mieszkał (na stancji), czyli za jakiś miesiąc, to też się odezwę. Jakiś wypadzik się zorganizuje, bo październik to przecież jeszcze piękny miesiąc do jazdy
Ciastkorz Napisano 31 Sierpnia 2006 Autor Napisano 31 Sierpnia 2006 To ja mam na poczekaniu taka lista kto by byl 1. Siwyex 2.Arkadius88 3. Pavlitto 4.Hexagon 5. Ja + Możliwe ze beda 1. KOlega Arkadiusa 2. Moj kolega P.S Skombinujcie jeszcze kogos To Sobota 2 wrzesnia termin pasuje ?? Jeszcze ktora godzina moze 16 30 ??
siwyex Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Godzina najlepiej 15 To jest takie akurat południe pogoda ma być ładna więc może wszystko fajnie pujdzie. Najlepiej jak wszyscy podadzą godzine i się konkretnie ustali Ps. Mozliwe że będzie jeszcze moj kumpel
Hexagon Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Mi pasuje wszystko, oby po 14:30. Trzeba jeszcze ustalić miejsce spotkania. Najlepiej takie żeby nie trzeba było się szukać i każdy wiedział gdzie to jest. Ja proponuje gdzieś w okolicach samego centrum.
siwyex Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Dobra to ja ustalam miejsce i godzine ! Jeśli komuś nie pasuje niech pisze ! Dzień 2 wrzesień (sobota) godzina 15:00 miejsce spotkania Tor 4x !
Ciastkorz Napisano 31 Sierpnia 2006 Autor Napisano 31 Sierpnia 2006 Ja niewiem czy do 15 sie wyrobie ... tzn mam robote rano i zazwyczaj robie do 14 30 wiec nie dam rady na 15 Mnie by pasila 16 lub nawet 16 30... Nieiwem zapytam sie czy bym mogl krocej pracowac na gospodarstwie dam jeszcze znac. Chyba zeby sie w niedziela spotkac bo mam caly dzien wolny Ale znowu Siwyexowi nie pasuje .. A pozatym to bialy dzien.. ja niewiem..
siwyex Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Może być 16 ... ta godzinka raczej nic nie zmini
Ciastkorz Napisano 31 Sierpnia 2006 Autor Napisano 31 Sierpnia 2006 No to wiec Sobota ( 2 wrzesien ) o godzinie 16 spotykamy sie na torze 4x prosze jeszcze potwierdzic na 100 kto by byl Jakby cos sie zmienilo to dam znac Siwyexowi na koma jakbym np. nie przyjechal czy cus bo kto wie co mi wypali...
Arkadius88 Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Mnie pasuje ale nie wiem gdzie jest ten tor Ale to nie problem bo mozliwe ze z Ciastkorzem pojade
Hexagon Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Ja będe na 99% bo nei dam sobie glowy uciąć czy mi coś niespodziewanie nie wyskoczy. Pod nazwą tor 4x macie na myśli tor naprzeciw stadionu żużlowego?
siwyex Napisano 1 Września 2006 Napisano 1 Września 2006 Pod nazwą tor 4x macie na myśli tor naprzeciw stadionu żużlowego? Oczywiście że tak
Arkadius88 Napisano 1 Września 2006 Napisano 1 Września 2006 Naprzeciw stadiony jest... wiadomo co :034: :eek: :surprised: Gdzie to dokladnie jest?
Ciastkorz Napisano 1 Września 2006 Autor Napisano 1 Września 2006 Arkadius nie ma sprawy mozesz jechac A tor 4x znajduje sie troche za kapieliskiem "ruda" (jak sie jedzie z Zalewu) i zaraz naprzeciwko stadionu MOSiRu :) p.s wychodzi na to ze bede najmlodszy :) Siwyex wez braciszka
Hexagon Napisano 1 Września 2006 Napisano 1 Września 2006 Ciastkorz, tylko czekajcie jakoś do 16:20 na wszelki wypadek i bądzcie na dole toru a nie tam przy skate parku.
Ciastkorz Napisano 2 Września 2006 Autor Napisano 2 Września 2006 Tatus mnie zasypal lawina pracy.. niestety mnie zabraknie na tym spotkaniu ... Wogole niewiem czy na rower wyjde.. W piatek mialem plan pracy jasny a dzisiaj jeszcze doszly roboty u wujka wiec nie dam rady... Jezdzijcie bezemnie i napiszcie relacje w tym oto temacie Pozdrower
siwyex Napisano 2 Września 2006 Napisano 2 Września 2006 Marcin nie ma takiej mozliwości musisz przyjechać ! Ty to zaplanowałeś więc jako założyciel tego tematu nie może Cię zabraknąć ... Bedziemy czekac do Godziny 17 ... Tylko żeby się na miejscu nie okazało że nas kurde 2 czy 3 będzie :> Jak coś to mój numer koma : 694 690 986 ! Nie no kurde chłopaki jesteś REWELACYJNI ! Wszyscy się zapisują a przyjeźdza tylko dwóch ... Marcina rozumiem nie może, ale napisał i wytłumaczył. Co z resztą ? Myślę że na następny raz będzie nieco lepsza frekwencja ... Ps. Dzięki Hexagon za śmiganie I odprowadzenie do domku ( nie trzeba było ) Myślę że przed zmierzchcem dojedziesz Ps.2. Na nastepny raz jak ktoś chce się spotkać z Hexagon'em to odrazu mówie ma pomarańczową koszulke z CCC Polsat
Hexagon Napisano 2 Września 2006 Napisano 2 Września 2006 No no no, Rybnik zawalił troche... Dobrze że Siwy był bo jakbym nikogo tam nei spotkał to totalnie bym zwątpił ;P No pewnie że dojechałem przed zmierzchem :] Ja tez dziękuje i mam nadzieje że na drugi weekend Rybnik nie da ciała tak jak dziś ;/ Siwy jakby co ma dredy i niebieską koszulke, łatwo rozpoznać ;P
Ciastkorz Napisano 2 Września 2006 Autor Napisano 2 Września 2006 Chlopaki serio to ja nawalilem moglem przeciez sie domyslic ze bede mial robote... Potem jeszcze gdy juz do Was jechalem awaria sprzetu... Dzieki Siwy za to ze dzwoniles Tez bym dzwonil ale cos mi nie chcialo konta doladowac... Tak bardzo chcialem tam byc z na torze.. ale jakos nie wyszlo miejmy nadzieje ze na drugi raz bedzie lepiej i zjawie sie tam Jakby co nie mam stroju kolarskiego ( zaplanowany na sezon 2007) Jeszcze raz sorki !! Nastepnym razem juz bede JESLI TO BEDZIE NIEDZIELA TO BEDE MOGL SMIGAC CALY DZIEN.. Pozdrower
Ciastkorz Napisano 3 Września 2006 Autor Napisano 3 Września 2006 Nastepne spotkanie.... Mnie by pasil termin Niedziela 10 wrzesnia godzin hmm 14-15 Wiec co Wy nato ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.