Ślawus Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 To chyba by musiał mieć stalowe palce. Ja moją kombinerkami zdejmuje. a ja w rączkach moją zdejmuję (kwestia wprawy i dobrego chwytu), chociaż czasami się opiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Nie mam stalowych dłoni, mimo tego nie sprawia mi problemu rozpięcie jej, chociaż tak jak napisał Ślawus czasem stawia opór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 To chyba by musiał mieć stalowe palce. Ja moją kombinerkami zdejmuje. To nie potrafisz rozpinać spinki jak trzeba, albo używasz beznadziejnych spinek. Ja jeżdżę rotacyjnie na 2 łańcuchach + jeszcze jeden i inne koło do trenażera - wszędzie spinki Sram 9sp. Ostatnio zmiany są częste i zawsze rozpinam palcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ja mam spinkę KMC, rozpinałem ją tak już z 8-10 razy a i tak trzeba kombinerkami. I to wcale nie tak leciutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 taka kmc, co ma dwa bolce po jednej stronie spinki? jezeli tak, to sie nie dziwie, ja musialem swoja potraktowac brzeszczotem Maki pewnie ma taka sama (albo jak napisal Skryznia, nie potrafi jesycye jej rozpinac ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ja mam/miałem KMC i bez najmniejszych problemów schodzi łapkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 A moze wam biorą się te problemy stąd, że macie brudny łańcuch i między spinką a łańcuchem dostały się jakieś drobne ziarenka piasku. W takim przypadku jest problem żeby to zdjąć, ale to wystarczy szczoteczka do zębow, benzynka ekstrakcyjna i powinno pomóc. Ja mam tak czesto więc już się nauczyłem jak sobie poradzić z takim problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.