Iron Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 ostatnio mialem okazje przejechac sie na szosie, i nie powiem ze mnie wciagneło ;P chetnie kupilbym jakas niedroga szose , do 1400-1500 zł. Chcialbym zeby była mozliwie jak najbardziej rozwojowa rama z karbonowym widelcem. Niska masa całosci. W gre wchodza wiec w zasadzie tylko uzywki a ze samemu nie mam najmniejszego o tym pojecia prosilbym was moi drodzy o przejrzenie ofert na allegro i nie tylko, i wskazenie mi, kompletnemu laikowi ofert wartych uwagi. PS jak dobrac rozmiar szosowej ramy ? mam 183 cm wzrostu , w mtb smigam na ramce 19 cali. od kroku do ziemi ~90 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virus333 Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 jaką ramę dobrać? tutaj masz dobrąstronę, z tego, że jest dla klasycznej geometrii http://www.cyfronet.pl/rowery/rozmiarr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Wówczas patrzysz na długość górnej rury :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.