arczar Napisano 25 Lutego 2016 Napisano 25 Lutego 2016 A więc - jak w temacie: ze względu na potrzebną gotówkę zamienię moją ramę GT i-Drive 5.0 (Rama z damperem Fox Float R) na jakąś stalówkę ewentualnie alu do AM/Enduro. NS Society/Surge/Core lub jakieś On-One, etc. Hornety też wchodzą w grę. Zamiana z dopłatą dla mnie. W grę wchodzi też zamiana całych rowerów, ale ze względu na wiele zmiennych poproszę ewentualne propozycje na PW (potem będziemy ustalać szczegóły telefonicznie) Rower i zdjecia ramy w wątku: http://emtb.pl/forumo/showthread.php?tid=17675 Aktualnie wleciał 800g lżejszy, powietrzny Manitou Nixon 145mm
SlezaFanatic Napisano 28 Lutego 2016 Napisano 28 Lutego 2016 Wymiana za primala z mojego garażu ? @@edit - teraz widzę że to rozmiar M - za mały , więc nie było tematu.
Mod Team mrmorty Napisano 2 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.