bikeart Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Ja mam informacje, że Cult Bikes upadł. Za pośrednictwem sklepu, w którym kupowałem rower, reklamowałem swój amortyzator na początku kwietnia. Reklamacja dotyczyła tłumika i została uznana. Natomiast do końca kwietnia nie naprawili amortyzatora. Przedstawiciel sklepu twierdzi, że mieli problem z odbiorem/wydaniem nienaprawionego amortyzatora. Na szczęście udało się go odebrać i na początku maja wysłali do Gregorio. Zobaczymy ile będą naprawiali w nowym serwisie. Zastanawiam się czy mi przedłużą gwarancję na amortyzator, skoro naprawa będzie trwała ponad miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlaczka Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Trochę dziwne info. Ja wiem, ze mechanik z Cultu byl w szpitalu wiec mieli problem z ogarnięciem sprzętu. Mój przegląd po jego powrocie zrobili w dwa dni. Z info od nich wynika, ze odpuścili sobie przedstawicielstwo Fox-a bo sie nie spinało ekonomicznie. Natomiast ciekawe jak będzie z jakością napraw Gregorio. Ale dopiero zobaczymy na chwile. Niemniej zmiana dystrybutora pod osłoną nocy, w sytuacji gdy część ludzi ma sprzęt na płatnych przeglądach wymaganych pod gwarancję jest niepoważna. Ciekawe jak będą potem rozwiązywane kwestie ewentualnych napraw gwarancyjnych. Ja wyslalem sprzęt do dystrybutora, a odebrałem po przeglądzie od "Pana Henia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi