GameSpecU Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Witam.W niedalekiej przyszłości zamierzam się wybrać rowerem na dłuższy wypad dookoła Polski - ok. 3000km.Na pewno trasa chwilami będzie przebiegać w nocy, więc przydałaby się jakaś dobra latarka, która przeżyje polskie drogi Przede wszystkim potrzebny jest jakiś konkretny uchwyt.Swego czasu korzystałem z EMOSA z Castoramy Na początku nie była najgorsza, lecz z czasem światło słabło(może mi się wydawało ), mimo korzystania z różnych aku.Najgorsze w nim było to, że uchwyt był po prostu do dupy - latarka latała, uchwyt sam się odpinał od ramy i czasem od latarki, kilka razy podczas 100km wyprawy..Latarka najlepiej do 100zł, koniecznie na 18650, bo mam ich w domu 20 sztuk(z rozebranych baterii po laptopach), liczę też na jakieś konkretniejsze światło i zoom Fajnie by było jakby od razu ktoś zaproponował coś na tył. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam SpecU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 http://www.forumrowerowe.org/topic/120938-lampka-co-kupisz-jak-masz-50-a-co-jesli-masz-150zl/page-66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.