RoSSolak Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Mam zamiar zorganizować w najblizszych dniach (oczywiście jeśli pogoda dopisze ) wycieczke na Hel z Gdyni. Jednak jak wiadomo wszystkim zamieszkującym Trójmiasto i okolice istnieje możliwosć dostania się na półwysep tramwajem wodnym. Tak mam zamiar zrobić, czyli wracałbym z Helu na rowerze. I tu jest własnie problem. Przez cały półwysep aż do Władysławowa wiedzie ścieżka rowerowa, wieć jedzie sie przyjemnie. Natomiast z Władysławowa nieznam juz żadnych tras, więc byłbym zmuszony jechać szosą. Niestety nie jestem jej miłośnikiem. Dlatego jeśli znacie jakies szlaki leśne, itp. do TRójmiasta (tak żeby ominąć szosę) to prosze napiscie.Być może komuś też się to przyda. Możliwe, że będę jechał w środe, dlatego mam nadzieję, że do tego czasu znajde jakies rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morales Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Czesc.Pozno znalazlem Twego posta.Pewnie masz juz wyprawe zaliczona.W przyszlosci skontaktuj sie z Grupa Rowerowa Trojmiasto.Oni organizuja jazdy i tam mieli taka trase.znajdziesz ich na stronie www.trojmiasto.pl Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.