gklub Napisano 27 Sierpnia 2006 Napisano 27 Sierpnia 2006 Jak najłatwiej naprawić - nie chcę używać siły przy rozbieraniu jak nie znam budowy. Nie widzę oznaczeń typu, ale raczej stare. Z przodu napis CARBON. Pozdrawiam Grzegorz
amoniak Napisano 27 Sierpnia 2006 Napisano 27 Sierpnia 2006 zdejmij gumę - na siłę z klamki, potem już wszystko masz na wierzchu Prawdopodobnie będziesz musiał ściągnąć kamkę z kiery (czyli musisz kupić nową owijkę )
gklub Napisano 27 Sierpnia 2006 Autor Napisano 27 Sierpnia 2006 Zdjąłem z kiery, jak odchylę gumę, widać imbusy 4mm z przodu i z tyłu. Nie wiem, czy jak odkręcę na siłę nic się nie rozsypie tak, że nie złożę. Chyba nie ma tam lewych gwintów?
amoniak Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisano 28 Sierpnia 2006 musisz ściągnąć tą gumę na siłę, najlepiej robi sie to na kierze. Fakt bardzo wrerdnie się ją ściąga lewych gwintów nie ma, nie przypominam sobie Jak jakaś częć manetki będzie uszkodzona to w Campie ją dokupisz
gklub Napisano 28 Sierpnia 2006 Autor Napisano 28 Sierpnia 2006 Ha, no więc rozebrałem, tylna śrubka lewa!, Pękła mała druciana sprężynka ustalająca pozycję bębenka linki. Skąd wziąć nową?
amoniak Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisano 28 Sierpnia 2006 pisz tu bikom@bikom.pl prawdopodobnie ci pomogą
gklub Napisano 5 Września 2006 Autor Napisano 5 Września 2006 Hmmm...no więc podzwoniłem po różnych firmach, nikt nie ma luzem, niektórzy mówią, że dopiero na przyszły sezon itd. Ale kupiłem jakieś spręzynowe agrafki w sklepie z częściami do malucha, wygiąłem i jak na razie tydzień działają!!! Może będzie po kłopocie...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.