mo2 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Hej. Jakie rękawiczki polecacie ? Naturalnie powinny być przewiewne , wytrzymałe i ....względnie tanie. Nie ukrywam, że liczy się także design . Po wstępnych poszukiwaniach znalazłem Fox Ranger. Wizualnie jak dla mnie są ok . Po przeczytaniu opinii wiem, że dobrze znoszą temp. w okolicy 25 stopni i są dość wytrzymałe. Rękawiczki będą używane na górskich singlach i lżejszych enduro. Proszę o inne propozycję. Najlepiej jakby cena oscylowała w granicy 70-100pln, ale rozważę każdą propozycję. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Używam Endura Full Monthy i sobie chwale. O wytrzymałości na razie się nie wypowiem, na pewno się nie rozlecialy po kilkuset km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Zacznij od przymierzenia. Niektóre kroje pasują, inne nie. Na przykład nie mam problemu z Foxami, Answerami, ale Dartmoory, Gianty nie pasują z długością kciuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.