avesoome Napisano 23 Lutego 2016 Napisano 23 Lutego 2016 Witam Od dziecka jeżdżę na rowerze, posiadam zwykłego " górala " firmy Unibike. Po jakieś rocznej przerwie ponownie powróciłem na dwa kółka i bardzo się wciągnąłem. Jednak zwykły rower nie spełnia moich oczekiwań i mam w planach przesiąść się teraz na jakieś MTB FULL SUSPENSION, tylko kompletnie nie wiem co wybrać. Na rower mogę wyłożyć ok 7 tyś, chyba że coś w nieco wyższej cenie będzie lepsze. Bardzo lubię jeździć na tylnym kole, praktycznie robię to przez 70% czasu wypraw, chciałbym nadal iść w tym kierunku i rower wykorzystywać do takich ewolucji, poza tym jazda w lesie, jakieś hopki i triki również z pewnością będą. Głownie zależy mi w nim na bardzo dobrym zawieszeniu przód i tył, ( lubię dość miękkie tylne zawieszenie), oraz dobrych hamulcach hydraulicznych.Wzrost 170Waga ok 68Bardzo proszę o pomoc
Mod Team Puklus Napisano 23 Lutego 2016 Mod Team Napisano 23 Lutego 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.