bobiik Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jedzie Ktoś z warszawy pojazdem na zlot? Jeśli tak to czy wziął by dwie osoby z rowerami? Nasz wkład to zrzutka na paliwo i bagażniki na nasze rowery. Pytanie dodatkowe , ile ewentualnie dni przewiduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 U mnie rozstrzygnie się to w końcowym etapie. Mam mieć kolejną operację na łokieć na początku maja i nie wiem czy do wesela się zagoi;). Jezeli będzie spoko a jeszcze nie będziecie mieli transportu to napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Dzięki za odzew. Muszę mieć pewność w 100% ponieważ chce zrobić opłaty i zarezerwować czas. Jesli nie zabiorę się z kimś to po prostu odpuszczam. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Poszukuję, transportu z twierdzy Radom na zlot. Chodzi mi o dowóz na zlot w jedną stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.