wlad Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 witam. planuje wymienic amortyzator rst gila 100 tylko niewiem na jaki bo slabo sie znam a w tym przeszkadza mi doslownie wszystko stuka strzela itd na nowy moge wydac tak do 700 pln. ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Najlepszy stosunek jakość/cena wypada dla Suntour Raidon AIR ( http://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory-suntour/raidon/26-cali_amortyzator-suntour-raidon-xc-lo-r-26-air-czarny-2016/775 ) . Napisz do @@ACTIVIA, on jest dystrybutorem Suntoura - na pewno coś znajdzie dla ciebie w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Manitou R7 Polecam rs reba (mało informacji- trzebaby dopytać nie jestem pewien pod jakie koła ten twój rower, ale skoro gila to raczej 26" jeśli nie ważysz tony to r7 jest świetnym amorkiem oczywiście jeśli nie boisz się używki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlad Napisano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 witam. planuje wymienic amortyzator rst gila 100 tylko niewiem na jaki bo slabo sie znam a w tym przeszkadza mi doslownie wszystko stuka strzela itd na nowy moge wydac tak do 700 pln. ktos cos? zalezy mi na tym zeby sie plynnie prostowal bo obecny chce normalnie wystrzelic jak kolo sie podbije:/ waze 95 kg a wzrost 190 wiec rama jest 22'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 To się nazywa tłumienie odbicia. I to właśnie to odróżnia prawdziwy amortyzator od śmieciowego uginacza. Tak BTW gdzie i jak jeździsz tym rowerkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlad Napisano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 zalezy mi na tym zeby sie plynnie prostowal bo obecny chce normalnie wystrzelic jak kolo sie podbije:/ waze 95 kg a wzrost 190 wiec rama jest 22'' miasto, ale jak jest okazja to i w las sie wjedzie z przyjemnoscia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.