g0sc Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Raczej nie, stoi na moich panelach :-). Po moim zakupie (od 16 lutego) R-line 5.0 zostal wystawiony komunikat z brakiem 17". Mustanga R Line 1.0 wydaje mi się najlepszą ofertą, jeżeli pasuje koło 27,5". Jeżeli Kross, to tylko roczniki 2016. No i jak Ci się podoba Romet? Jak oceniasz wykonanie itp..
Miki74 Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Jak dla mnie ma działać / jeździć, a nie podobać się , Jednak przy okazji wygląda przyzwoicie. Spawy są widoczne, lecz mi to nie przeszkadza, co do trwałości lakieru trudno mi coś powiedzieć. Rurki nie są najlżejsze, ale one też występują w fullach więc pewnie wytrzymałe, a tanie nie są. Wagowo to wygląda tak: sztyca ITM Alcor 80 350/30,9mm 319g, mostek ITM Alcor 80 110mm coś około 10 stopni 164g (pewnie podmienię by dostosować rower do siebie) . Znalazłem pewne przeoczenie, związane z nieprawidłowym montażem suportu (brak jednej podkładki). Ze sprzedawcą już wstępnie uzgodniłem sposób rozwiązania problemu. Myślę że nie powinno wpłynąć na decyzję kupna, poza tym za te pieniądze ciężko było coś lepszego kupić w 29er. Rama by mogła mieć krótszy trójkąt, a dłuższy horyzont - z drugiej strony ja się nie ścigam, więc myślę że się dogadamy. A jak nie, to za jakiś czas może będzie więcej w ofercie ram i znajdzie się "idealna" dla mnie (główka 69-71stopni 100mm, horyzont 600-610, podsiodłowa ~73stopni 455mm, rurka łańcucha 440-445mm). Przy okazji napiszę że kolegi Kross R7 2015 ma też nieprawidłowo zamontowany suport. Ciekawe ile jest nieświadomych userów ?
diego88 Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Poszukaj sobie w Bikershop . [MTB ] masz tu całą rzesze, do wyboru do koloru. Cenowo tez się zmieścisz a masz nowy [rower ] http://www.bikershop.pl/Kategorie/ROWERY/SPRZET/MTB-29-cali
Marcin9 Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Poszukaj sobie w Bikershop Na 6 twoich postów w pięciu jest ten sklep Płacą ci za to?
Mod Team mrmorty Napisano 29 Lutego 2016 Mod Team Napisano 29 Lutego 2016 diego88 - ja prosiłem, później ostrzegałem. Wiesz, aż mnie korci napisać do twojego pracodawcy i zapytać - dlaczego podsyłają nam ludzi którzy nie dość że z ortografią są na bakier to jeszcze nie umieją subtelnie towar wcisnąć...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.