Habibek Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam, mam problem z doborem gługości osi suportu fo damy Duncon Mastiff irac korby Truvativ HOLZFELLER RG 4. Zakładam, że jako przedniej przerzutki użyję Sram`a X-Gen. Poradźcie mi na jaką długośc osi suportu powinienem się zdecydować. Wydatek 150 zł nie może być wydatkiem "na próbę", chciałbym więc dokonać właściwego wyboru. Przeszukałęm już formu na okoliczność "linii łańcucha" i innych związanych z doborem suportu zagadnień, nie znalazłem tam jednak żadnych konkretnych przykazań jakimi kierować miał bym się przy doborze. Pozdrawiam i z nadzieją wypatruję setek, baa, tysięcy odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 hehe to też jest dla mnie jedyna tajemnicza i niezrozumiała rzecz w rowerze... dlatego ja przy doborze długości suportu zdałem się na zaufany serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 no i ja tak zrobię ale fajnie byłoby się dowiedzieć jaka generalnie zasada tym kieruje. jakaś przecież jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.