Skocz do zawartości

[okladziny]Czy okładziny XTR pasują do obud. Rim Wrangler II?

dayus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tj. w temacie.

Denerwuje mnie słaba siła hamowania RW2, chce zmeinic klocki, komplet XTRa na 2 koła z obudową wyszedł by mnie jakies 120zł... troche drogo. A same okaldziny mozna kupic za 19zł.

Czy pasuje okladziny XTRa do obudowy RimWranglerII Avida?

Napisano

a niby czemu nie pasuja XTR do RW2, mam w domu jeden klocek RW2, do swoich Avidów SD 5 kupiłem takie klocki jak są w Shimano Alivio.

no i postanowiłem sprawdzić czy to pasuje do siebie no i okładizny a RW2 pasowała do Alivio, więc:

http://www.cyklotur.com/x_C_I__P_53018463-...01__PZTA_0.html

tutaj pisze, ze okładziny XTR pasuja też do modelu 430 czyli Alivio, a okładziny z Alivio pasowały mi do RW2, wiec nie powinno byc problemu raczej ;)

Napisano

Jak włożyłem do moich XTRów to okazało się, że sego spieku na górze jest poprostu za mało, wykonałem ruch klamką i zapowietrzyłem hamulec. Po dolaniu płynu (klocki trochę bardziej zbliżają się do tarczy i układ potrzebuje więcej płynu) znów to samo. Za trzecim razem kupiłem właściwe klocki i nie było kłopotu, bez kombinacji wszystko zafungowało or razu.

Napisano

Mowisz 19zl na jedno kolo? Jesli tak to w rowerowym w TG sa okladziny na jedno kolo za 18zl. Jesli mowiles o allegro to tam masz taniej,szybciej i wygodniej :P

Napisano

Nie tylko moje ,a jak mowie ,ze sa to znaczy ,ze je widzialem akurat na wystawie wisialy ,a jak pytalem czy maja ich wiecej to powiedzieli ,ze tak. Ale jak chcesz ,wolisz doplacic za przesylke i czekac to Twoja sprawa :lol:

Napisano

Sorry za doublepost ,ale jeszcze zapomnialem dodac: "nie ma kiedy jechac,zeby je kupic."

Chlopie zaczyna sie w poniedzialek rok szkolny i do sklepu bedziesz mial kawalek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...