dayus Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Tj. w temacie. Denerwuje mnie słaba siła hamowania RW2, chce zmeinic klocki, komplet XTRa na 2 koła z obudową wyszedł by mnie jakies 120zł... troche drogo. A same okaldziny mozna kupic za 19zł. Czy pasuje okladziny XTRa do obudowy RimWranglerII Avida? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Szkoda. Nie wiecie gdzie mozna kupić tanio caly komplet klockow XTR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlitto Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 link do aukcji http://www.allegro.pl/item122083365_klocki...ulcowe_xtr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawek Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 link do aukcji http://www.allegro.pl/item122083365_klocki...ulcowe_xtr.html To są tylko okładziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 a niby czemu nie pasuja XTR do RW2, mam w domu jeden klocek RW2, do swoich Avidów SD 5 kupiłem takie klocki jak są w Shimano Alivio. no i postanowiłem sprawdzić czy to pasuje do siebie no i okładizny a RW2 pasowała do Alivio, więc: http://www.cyklotur.com/x_C_I__P_53018463-...01__PZTA_0.html tutaj pisze, ze okładziny XTR pasuja też do modelu 430 czyli Alivio, a okładziny z Alivio pasowały mi do RW2, wiec nie powinno byc problemu raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Jak włożyłem do moich XTRów to okazało się, że sego spieku na górze jest poprostu za mało, wykonałem ruch klamką i zapowietrzyłem hamulec. Po dolaniu płynu (klocki trochę bardziej zbliżają się do tarczy i układ potrzebuje więcej płynu) znów to samo. Za trzecim razem kupiłem właściwe klocki i nie było kłopotu, bez kombinacji wszystko zafungowało or razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 ale tu chodzi o okladziny do fałek a nie tarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Chwila,chwila... to pasuje w końcu XTRy do RW2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Jezusie Maryjo, RW II, rzeczywiście. Widać byłem zbyt pijany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Otrzymalem oficjalna odpowiedz od bikestacja. XTRy pasuja do szufladek RWII - jestem szczesliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Mowisz 19zl na jedno kolo? Jesli tak to w rowerowym w TG sa okladziny na jedno kolo za 18zl. Jesli mowiles o allegro to tam masz taniej,szybciej i wygodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Tak jak te Twoje koszyki,nie ma kiedy jechac,zeby je kupic. na all... zamawiam,palce i czekam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Nie tylko moje ,a jak mowie ,ze sa to znaczy ,ze je widzialem akurat na wystawie wisialy ,a jak pytalem czy maja ich wiecej to powiedzieli ,ze tak. Ale jak chcesz ,wolisz doplacic za przesylke i czekac to Twoja sprawa :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Sorry za doublepost ,ale jeszcze zapomnialem dodac: "nie ma kiedy jechac,zeby je kupic." Chlopie zaczyna sie w poniedzialek rok szkolny i do sklepu bedziesz mial kawalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.