tatzerker Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Witam Przymierzam się do zakupu mojej pierwszej szosy i upatrzyłem sobie Ghosta model Nivolet Tour 2 z 2016. I teraz moje pytanie:) Jaka jest wasza opinia o rowerach szosowych tej marki?? Jak ma się cena do jakości (dostałem dobrą cenę), czy w późniejszym czasie nie będzie problemy z rozbudową. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 opinia jest taka, że ta marka zbytnio nie istnieje w świecie szosowym, więc na pewno będziesz się wyróżniał Nie będzie problemów z rozbudową. Nie wiem jaka cena, ale alu szosa na 105 z karbonowym widelcem to pewnie okolice pomiędzy 4k a 5k zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 ach Mess i jego protourowy mainstream Ja co prawda tam 105 nie widzę, ale bawiłem się już nową Tiagrą i nie dość że ta grupa wygląda bardzo dobrze to jest tańsza, a wcale nie gorsza niż 105. Czy za ok. 4000 PLN kupisz coś bardziej "trendy" lub lepiej wyposażonego ? Zapewne tak ale skoro to właśnie Nivolet wizualnie odpowiada najbardziej to tylko kupować i cieszyć się jazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 żaden protourowy mainstream, po prostu ghostów nie ma zbytnio wśród szosowców, w sensie nigdy nie widziałem a rower jak rower, jak się podoba to brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.