100lar3k Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Witam Mojemu Koledze w Zielonej Górze skradziono nowy rower. Kiedy: 21-02-2016 pomiędzy godziną 16:30 a 17:15 Miejsce: Zielona Góra klatka schodowa w bloku przy ulicy Waszczyka 7. Dom zabezpieczony domofonem na klucz cyfrowy. Rower został skradziony spod drzwi mieszkania. Model jak w temacie Giant XTC 27,5 Specyfikacja roweru fabryczna dodatkowo pedały spd M520. Koszyk na bidon i dwa uchwyty latarki na kierownicy. Numer ramy: GR414757 Za pomoc w znalezieniu i zwrot przewidziana nagroda Zdjęcie producenta Zdjęcie roweru Lepszych zdjęć nie posiadam. Będę wdzięczny z jakiekolwiek informacje i pomoc w odnalezieniu roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Nie chciałbym gnębić kolegi, ale zostawianie w taki sposób roweru to proszenie się samemu o problemy. Dom zabezpieczony domofonem na klucz cyfrowy. A życie z myślą w głowie, że domofon cyfrowy to kosmiczna technologia zabezpieczająca przed wejściem na klatkę i uchronieniem naszego dobytku przed kradzieżą, ehh nie skomentuje. Nawet ulotkarze wiedzą jak takie zabezpieczenie obejść. Życzę żeby się znalazł, chociaż szansę są bardzo nikłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Ludzie nie zdają sobie sprawy, że domofon nie zabezpiecza klatki schodowej. Jak ktoś chce wejść, to wejdzie. U mnie na osiedlu (ogrodzonym) panuje moda zostawiania rowerów,deskorolek, hulajnód itp. Na klatce zaraz przy wyjściu. Nie ma tygodnia, aby coś nie zginęło. Nawet kamery nie pomagają. Ale ludzie mają klapki na oczach. Sami sobie są winni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Spoko już ja go zagnębiłem . Wie, że przez siebie samego ma bardzo kosztowną nauczkę. A co do zamków i domofonów to jest on świadomy tego, że można to łatwo obejść i sam pluje sobie w brodę, że postąpił jak gamoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi