matyldazlasu Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Mogę kupić od znajomej koła szosowe shimano, ale nie wiemy co to za model i ile są warte. Jakoś nie znalazłam w internecie nic podobnego. Pomoże ktoś? Czarne obręcze i szprychy (tylne 24, przednie 20), na obręczy dwa srebrne napisy RS naprzeciw siebie, w a innym miejscu napis "shimano". Poza tym w dwóch miejscach na obręczy srebrne "mazaje" (tak trochę za tym napisem RS). Piasty też czarne z napisem "shimano". Matylda
matyldazlasu Napisano 21 Lutego 2016 Autor Napisano 21 Lutego 2016 Zdjęcia? Niestety z tym jest problem. Koleżanka jest antyelektroniczna... Rozumiem, że ze zdjęciem byłoby łatwiej. Ale może i bez... Ktoś... coś...?
Marcin9 Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 Ale może i bez... Ktoś... coś...? Bez zdjęć bezie ciężko. Do takiego opisu pasuje sporo modeli Shimano
matyldazlasu Napisano 21 Lutego 2016 Autor Napisano 21 Lutego 2016 Bez zdjęć bezie ciężko. Do takiego opisu pasuje sporo modeli Shimano Ale ja nie znalazłam ani jednego, które by pasowało Wszystkie mają jakieś inne dopiski albo w czerwieni coś jeszcze. No nic, poszukam jeszcze. Dzięki
matyldazlasu Napisano 23 Lutego 2016 Autor Napisano 23 Lutego 2016 Opis mniej więcej się zgadza Tak, rzeczywiście. Dziękuję! Posłałam opis koleżance, jutro się zobaczy. A kola są prawie nowe, więc tobo pewnie naklejki wszystkie są.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.