scotek Napisano 21 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Za prośbą Hanzo wątek o forumowych spotkaniach z Warszawy i okolic zakładam w tym podforum. Lokalizacja: Powsin Park Kultury Mój post z poprzedniego wątku z zapytaniem "No to może powoli trzeba budzić się ze snu zimowego, gdyż marze zbliża się wielkimi krokami i wartoby było zrobić otwarcie sezonu [emoji4] . Miejscówkę już mamy, czyli Powsin Park Kultury. Teraz tylko trzeba doprecyzować termin. Można zrobić jakieś dłuższe spotkanie skoro to otwarcie sezonu [emoji6] . Może jakaś sobota, czy niedziela? Ja na pewno chcę się wybrać 6.03 (niedziela) na masę po Warszawie. Może coś wtedy. Czekam na propozycję [emoji6] . Jak już zdecydujemy to możemy zrobić jakąś listę chętnych, żeby zobaczyć ile osób się stawi." Co Wy na to? Czekam na propozycje terminu oraz o listę chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Na jesieni było tylu chętnych a teraz ani jednego? [emoji32] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.