xkedi Napisano 20 Lutego 2016 Napisano 20 Lutego 2016 Witam, dziś się dowiedziałem, że mogę kupić rower nowy do 1500zł na raty. Raczej mtb (60%ulica 40%teren). I teraz pytanie, jaki? Zdążyłem już kupić kilka używanych części do swojego starego roweru. ma on stalową ramę i koła 26cali, jest trochę pordzewiały. Zakupiłem do niego: Korba: shimano alivio fc m430 Przerzutka przód: Shimano acera fd m390 Przerzutka tył: Shimano deore rd m591 9rz (do opłacenia) Manetki: Shimano acera st-ef 65 3x9 Suport: Octalink es25 tylne koło: z allegro pod kasetę (do opłacenia) kaseta: shimano alivio cs-hg 30 11x34 9rz łańcuch: kmc z9 narrow Za łańcuch, przerzutka przód, kasetę, korbę, suport dałęm 60zł. Za przerzutkę tył dam 50zł. Za koło dam 40złZa manetki dałem 50zł. Teraz pytanie, czekać na resztę części i rozbudować stary rower, czy sprzedać to, co już kupiłem i wziąć rower na raty. Jeżeli to drugie to podajcie jakieś przykłady (hamulce v-brake lub hydraulika). Mój wzrost: 184cm Moja waga: 75kg Jeżeli zły dział, proszę o przeniesienie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.