mandrax2150 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Witam mam do Was pytanie, czy zakup - Rock Shox Revelation Dual Air U Turn 120-150mm Qr 20 z 2010r - za 950zł to dobry pomysł? jeździłem już na RS Boxxer i teraz obecnie na Marcoku 66RCV i oba pracowały wyśmienicie. Jedynie mam zastrzeżenia do ich masy nic więcej. Kiedyś jeździłem w dh i fr, teraz mam bardziej zajawkę na enduro i od czasu do czasu szeroko pojęte sakwiarstwo. I dlatego szukam lekkiego amora z dobrą pracą na małych nierównościach i do tego żeby czasem wybrać jakiś drop bo lubię sobie od czasu do czasu skoczyć. Z góry dzięki za pomoc Edytowane 19 Lutego 2016 przez mandrax2150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 800 zl max, za tyle sprzedalem identcznego Reva, w stanie fabryka, dokumentnie zadnej rysy i totalnym przegladem przy kupujacym -kumplu. 6 latek amora to juz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 19 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 też myslę że za dużo.Czemu chcesz zdradzić Marcoka? Wiem że ciężkie, ale były jeszcze serie Super Leggera w "szóstkach". Jeśli "szóstek" będzie za wysoki to może zapoluj na Z1 z odwróconym tłumikiem(RC2)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adiF Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Poszukaj na olx widziałem nówkę za 850-950 nie pamiętam jaka ośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrax2150 Napisano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 (edytowane) Dzięki wielkie Wszystkim za odp negocjowałem z jednym gościem amor ale jak na rocznik 2010 to 950 zł torchę za dużo. Sam w wyśmienitym stanie boxxera sprzedałem za 800zł. Czemu chcesz zdradzić Marcoka? Nie chcę go zdradzać bo świetnie się spisuje. Także póki co zostanę przy nim, zwłaszcza że jest to nówka. Jedynie jego masa mi przeszkadza a w tym roku chciałbym w miarę możliwości zastosować w swoim bajku dietę odchudzającą Mam jeszcze takie pytanko czysto z ciekawości. Wie ktoś może z Was ile rama rockrider fr10 waży? I jeszcze jedno. Wiem, że jest ogrom takich wątków ale czytając je sie trochę pogubiłem. Zainteresował mnie dokładnie ten amor o którym piszę shotgun i zamontowałbym go w rowerze dziewczyny ale jest problem - owa rura tapered czyli jak dobrze rozumien na dole 1/5 a góra 1 1/8 i teraz pytanie w ramie merida juliet jest na pewno głowka 1 1/8 ale nie doszukałem sie dokładnej średnicy zas producent chwali sie ze jest zwezana ku górze wiec wyglada jak pod tapered. Dlatego jestem w kropce bo nie chcę kupic czegoś czego nie założę. U siebie mam główkę 1/5 więc nie było by z tym problemu ale znów amor ma oś 9mm więc wymiana piasty no i szytwność kiepska. Edytowane 22 Lutego 2016 przez mandrax2150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi