szaryziom Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Cześć,Poszukuje swojej pierwszej szosy, mój budżet to ok. 2000zł.Na rowerach zbytnio się nie znam, dlatego też nie wiem czy kupić jakiś najniższy model nowy np. triban czy przecenioną Meride Race 880, czy używke na lepszym osprzęcie. Problem w tym, żr sam nie bardzo potrafie ocenić wartości używki.Mam 190cm wzrostu i nie ogarniam zbytnio też tych rozmiarów ramy - 56, 58?tutaj mam też taką propozycje:Szosa, Rower szosowy Corratec Dolomiti 105 Poznań Rataje • OLX.plPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaryziom Napisano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 dzięki za pomoc lamusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 25 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 no skoro kolega rzuca takimi tekstami to my nie pozwolimy by jego cenny czas na forum był marnowany... Ban w prezencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.