cinek1987cinek Napisano 17 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Witam. W listopadzie kupiłem trenażer. Kręciłem na nim swoim MTB 29". Wszystko było git. Nawet mi się to spodobało. Minęły święta bez kręcenia. I po nowym roku wsiadam na trenażer i po jakimś czasie du**. Robiąc interwały (planowana zmiana obciążenia) jest nawet spoko, ale gdy długo kręcę bez zmiany kadencji i prędkości to mam wrażenie, że mi źle pracują nogi... najbardziej prawe kolano. Tak jakby było jakieś koślawe i uciekało.... nie mogę tego ogarnąć, co jest nie tak. Po takiej jeździe odczuwam ból w kolanie. Buty i pedała te same, siodło ok. Jak jeżdżę tym samym rowerem MTB na zewnątrz jest ok. O co chodzi ?? Ktoś ma jakiś pomysł? Z góry dzięki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabudza Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Kiedyś miałem podobnie. Okazało się, że rower nie stał idealnie pionowo - był przechylony na jedną ze stron. Podłożyłem coś z jednej strony pod trenażer i było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Hm dzięki za info, sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.