vip79 Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam serdecznie.Ostatnio byłem w sklepie rowerowym i chciałem spiąć łańcuch ( łańcuch hg model xt 9-biegów)Sprzedawca zamiast spiąć łańcuch sprzedał mi spinkę srama do łańcucha 9-cio biegowego i powiedział że tak będzie prościej i wygodniej.Pytanie do Was.Czy łańcuch schimano może pracować z zapinką srama??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 tak może pracować i nc mu się nie stanie- ja jeżdze na łancuchu Connexa ze spinka SRAMa i też jest w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 zaden problem. u mnie jest lancuch shimano i sramowski powerlink. instalacja zajmuje 1min, ale bez skuwacza sie nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.