LdZ Napisano 17 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Witam odnawiam rower damke i mam problem ze zdjęciem blokady TRELOCK180 zainstalowanej na ramie. Czy ktoś może mi pomóc porada jak zdjąć te blokadę z ramy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 17 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Czy ktoś może mi pomóc porada jak zdjąć te blokadę z ramy?? Kluczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LdZ Napisano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Ta blokada wygląda tak jest kluczyk tylko do piaskowania ramy muszę ją zdjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emremigiusz Napisano 17 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Ja tam bym ją obciął i wyszlifował do równej powierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LdZ Napisano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ma zostać zona postanowiła bo się jej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emremigiusz Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 To może zeskrobać w jej okolicach ręcznie,by ten co będzie piaskował nie bombardował jej bezpośrednio i ją zawinąć dla zabezpieczenia. A przy malowaniu też zawinąć,tyle że trochę dokładniej.Może być że jak zdejmiesz to już nie założysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Nie wiem czy ideą tego zabezpieczenia nie jest brak możliwości demontażu przez złodzieja ale również przez użytkownika. Pozostaje zabezpieczyć przed piaskowaniem i malowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LdZ Napisano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Malowanie proszkowe więc pójdzie całość do pieca więc MUSZE zdjąć ten blokad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Możesz zrobić zdjęcia tej blokady z każdej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.