Khernik Napisano 15 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Jaki uchwyt na komórkę najlepiej kupić do szosy? Myślałem o czymś takim - http://allegro.pl/uchwyt-rowerowy-na-telefon-torba-xperia-z1-z2-z3-i5540241649.html. Problem w tym, że to trzyma się na rzepach - ma ktoś z tym jakieś doświadczenia? Będzie się trzymać? A może lepiej kupić coś innego? Na kierownicę nie chcę nic kupować, bo i tak już mam lampkę i brakuje miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotreq77 Napisano 16 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Też niedawno miałem podobny dylemat no i wybrałem pokrowiec na kierownicę Kross Best, ten Roswheel mocowany na ramę wydaje się ok ale zwróć uwagę, że jest bardzo nisko osadzony względem głowy w trakcie jazdy co praktycznie uniemożliwia korzystanie z telefonu jako nawigacji czy kontroli jazdy (Endomondo). Lampki na kierownicy rozsunąłem na boki trochę miejsca wygosopodarowałem na pokrowiec który sam w sobie polecam, mocowanie pewne, kieszeń na telefon zapinana na szeroki rzep, no i jest trochę miejsca na kilka drobnych rzeczy pod telefonem (baterie, jakiś baton). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartZ Napisano 16 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 A ja używam uchwytu Quad Lock. Rewelacja. Mocowany na mostku. Tym bardziej, ze jest dostępny rownież uchwyt do samochodu i opaska na ramie. Linku nie wklejam - każdy zainteresowany znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khernik Napisano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Quad lock byłby świetny, ale jest tylko do iphona - ja potrzebuję do xperii Z2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.