jacekkoz Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam, zmieniam ramke i mam problem. W mojej ramie mam teraz suport 121x68mm octalink a do nowej ramki potrzebuję 73 mm? Podobno można dopasawać ten suport do nowej ramki. Pytam się bo mam problemy z dostaniem suportu 121x73mm octalink. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 mozliwe jest zamontowanie takiego suportu, ale adapter wejdze o 5mm plycej i nie bedzie wstanie zapewnic nieruchomosci wkladu. predzej czy pozniej (raczej predzej) cala konstrukcja pojdzie w diably. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 tia.... rozmawiałem z osobą, która tak zrobiła i twierdzi że bardzo dobrze to działało. Generalnie chodzi o to że nalezy sfrezowac taki kołnież co wystaje poza gwint (ten plastikowy) w głęłbiej wkręcić. Podobno dziła całkiem sensownie. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 przykrecajac jakas czesc mozesz ja przykrecic normalnie lub 2 razy slabiej. nie oznacza to ze od razu odpadnie. czy to jest sensowne? jesli nie wierzysz mi, to sam sobie odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 dobra dobra Paniał aluzju Znalazłem juz suport i kupuję nowy. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.